.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Град
    България

Exclamation

zdraveite iskam da popitam kakvo da pravq 8 mi klas sam i haresvam edno momche ot noviqt mi klas toi mi prati pokana po feisa no inache v daskalo ne si govorim toi e otv drug grad tolkova e gotin che sigurno si ima priqtelka az ne sam mnogo hubava i slaba dajje sam malko palna i mngog mee sram da govorq s nego a i sam v nov klasss kakvo da pravq nprestavam da mislq za neho help please

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от yanggirl1 Виж мнението
    zdraveite iskam da popitam kakvo da pravq 8 mi klas sam i haresvam edno momche ot noviqt mi klas toi mi prati pokana po feisa no inache v daskalo ne si govorim toi e otv drug grad tolkova e gotin che sigurno si ima priqtelka az ne sam mnogo hubava i slaba dajje sam malko palna i mngog mee sram da govorq s nego a i sam v nov klasss kakvo da pravq nprestavam da mislq za neho help please
    Може би ,като за начало го заговори.Ако те е срам можеш и чрез Фб,след като вече го имаш в приятели.Ако има желание може да се видите в училището.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    България
    ne moga kogato e naliniq po fb dokato sabera smelost da mu pisha toi izliza ot liniq ili kogato toi e naliniq az ne sam sram me e ne sam kat drugite momicheta slaba i krasiva i zatova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си