- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко струва един аборт?
kolko struva eidn abort gore-dolo
Заглавията на темите трябва да бъдат написани на кирилица!
sh3_1s_7h3_0n3
В натура може ли да се плати?![]()
хитро, ама за 300-400 лв ще има дооста време да се отплаща ... пък може и пак да забременееПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Добре, шегата настрана .... зависи къде... но общо зето върви откъмто 300 - 500 ... и ти трябва някой над 18, който да се навие да подпише докунтацията, че може да премахнат зародиша от теб ...
a за два има намалениеПървоначално написано от raq_00
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Ти не си ли чувала за новия вид аборти?Първоначално написано от Diablue{F}
Лекаря ти го мушка и вика на бебето:
-Хвани се за главичката, аз ще те издърпам.
Вади го като един голям шаранец и си продължава работата.![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
бреййй до каква степен напредна медицината![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Модераторите пак спят
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
те все модераторите са ви виновни![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
5 човека и казаха колко струва , с което се темата се смята за приключема.Първоначално написано от black_heart
С Alex съм говорил лично и имам разрешението му да спамим несериозни или решени теми колкото си искаме.
А сега, си подвий опашката и да те няма.
Не знаех че се плаща за аборт... според мен 1 път трябва да го правят бесплатно/ защото всичко и на всеки може да се случи. А вече ако се повтаря с всеки следващ път да искат повече пари. Докато не се вразумят хората...
Raise your fist!
Сега навеждам виновно глава и отивам да се хвърля от някой мост...Първоначално написано от Чичко_Полицай
Че като е несериозна или решена темата не може ли да се заключи или изтрие,нещо такова![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
А неможе ли да си полафим като приятели и да се посмеем на воля преди да я затворят?Първоначално написано от black_heart
![]()
Струва един живот .. толкова струва един абосрт ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
плюс хиляди нерви и проблеми на родителите (ако си под 18 ) ,+опастността от безплодие после, + малко или мн увредена психикаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
wow..затва използвайте презервативиПървоначално написано от Kuklichka89
Iskam da popitam az imam 18 godini i me interesuva v grad Samokov kolko struva aborta mnolq vi nqkoi da mi kaje mersi predvaritelno![]()
Язък, че си ми съгражданка.
Куха си като лейка.
Толкова ли си проста да правиш аборт в малкия град, където всичко може да се разчуе?
Правила си простотии, сега ще намериш 200-300 лева и ще си домъкнеш задника до София.
Не, че ще е по-различно, просто поне ще ти спести унижението.
Пикла.
Градът е малък и е напълно възможно всичко да се разчуе.
А всъщност, няма ли вероятност да отгледаш бебето? Бащата знае ли?
Иначе по - добре се ориентирай към по - голям град със добри специалисти. Цените са различни, според зависи къде и при кого ще го правиш. Принципно варират към 300 - 500 лева, доколкото съм чела, но е напълно възможно да е повече.
В Англия ти е безплатен.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!