.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Въпрос

Въпрос

Здравейте !
    Стана ми любопитно от това което прочетох на листовката на кондомите и реших да пиша на вас.Там е написано ,че при прваилна употреба шанса от нежалана бременност пада до около 2% . Добре на пръв поглед,но ми изникват няколко въпроса които имам от доста време ,но реших сега да им потърся отговори.Щом е употребяван правилно тоест не е скъсан,как въпреки това дори двупроцентен има някакъв шанс да се случи фала?Някой може ли да ми обясни как уж при правилна употреба имало 2% . Еми то аз с приятелката ми съм го правил сигурно 200 пъти,да не викаме дявола ама при 1/50 от 200 опита си е статистически 4 'лоши' края ? Е ,споделете.
    Здравейте приятели!

Голям фен
    Тва ,че не е скъсан не значи,че е употребяван правилно.Може да се изхлузи ,да остане в нея и спермата да излезе от него.Тва е просто един от примерите и презерватива няма да е скъсан!

Мега фен
    Град
    <3
    Само аз ли никога не съм чела листовка на презервативи?

Следващия път като си отворя краченцата за най-кулминационния момент, ще грабна листовката в ръка, грижливо ще я разтворя, ще си сложа едни очила с диоптър, за да ми придадат по-Ентелигентен вид, ще ГО подържа докато я чета и ще извикам стъписано: "Doooown booy, doooown! Преди употреба, трябва да се уверим, че след като изхвърлиш от себе си 20 000 хил. мил. приятелчета, нито един няма да попадне в моята крепост, мили мой."
    А след като изчетем внимателно текста на всички езици, ще се надявам да не са му омекнали... пещерните телца, за да си го приютя там, където му е мястото.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Тва ,че не е скъсан не значи,че е употребяван правилно.Може да се изхлузи ,да остане в нея и спермата да излезе от него.Тва е просто един от примерите и презерватива няма да е скъсан!
    Аз мисля, че сперматозоидите преминават през стената от латекс като духчета през врати и се имплантират на тъмно и влажно, където се дуелират с опашчици за сърцето на нейно величество Яйцеклетката. После се задомяват и отиват на меден месец, който всъщност е цели 9 месеца, след което лелка протяга ръка и ги изважда от уюта им. Бум.
    4XCOKИ

Остроумието ти е надминато единствено от броя на мненията ти във форума.
    Здравейте приятели!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от georgimilkov Виж мнението
    Остроумието ти е надминато единствено от броя на мненията ти във форума.
    А твоето чувство за хумор е ампутирано?
    4XCOKИ

Голям фен
    Няма нужда да ме иронизираш и да се правиш на великата - вще ме аджеба ,аз чета на всички езици.Далище мине или не тва може само да гадаем,защото има голяма доза вероятност да има и производствен дефект кондома или като е билв джоба или в чантата да е бил в съприкосновение с някакъв остър предетн и леко да се е наранил и това да е останало незабелязано за ползвателя му.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    А твоето чувство за хумор е ампутирано?
    Така и не ми отговори на въпроса , който ти зададох в миналата тема !!!
    Е ти как си представяш спермата ти да мине през латекса при правилна употреба,бе пич ?!

Мега фен
    Град
    <3
    или като е билв джоба или в чантата да е бил в съприкосновение с някакъв остър предетн и леко да се е наранил и това да е останало незабелязано за ползвателя му.
    Милия
    хахах извинявай, т'ва прозвуча смешно
    Наранения той..
    4XCOKИ

Голям фен
    Може да си спокойна аз нямам ампутирана чувство за хумор ,но пък това не е хубавода го правим за която и да било тема ,защо все пак няма тъпи въпроси, а има тъпи отговори.И точно тези отговори вредят понякога в доста голяма степен,защото тук в тоя форум наблюдавам една тенденция на определен кръг хора да се опитват да увредят възможно най-много потребители задали иначе невинни въпроси!

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Ееее недейте така с щрудела де

Мега фен
    Град
    <3
    Може да си спокойна аз нямам ампутирана чувство за хумор ,но пък това не е хубавода го правим за която и да било тема ,защо все пак няма тъпи въпроси, а има тъпи отговори.И точно тези отговори вредят понякога в доста голяма степен,защото тук в тоя форум наблюдавам една тенденция на определен кръг хора да се опитват да увредят възможно най-много потребители задали иначе невинни въпроси!
    О-о-о има, има и тъпи въпроси. ^^ (Не казвам, че този на автора е точно такъв)
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Не си само ти.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    О-о-о има, има и тъпи въпроси. ^^ (Не казвам, че този на автора е точно такъв)
    Аз не казвам ,че няма хич ,а си има.Особено гледайки заключените днес и вчера теми ,темата "Мидата",но те не са тъпи,а са просто гавраджийски на разни безделници,олигофрени и малки и големи чекиджии.Само ,че мисля,да не изброявам повече от тази тирада,че няма да ми стигне цяла нощ да напявам!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Изхлузване и оставане на презерватива в нея, както казаха вече.
    А опаковката на презервативите е доста здрава, че чак се съмнявам да се е наранил от нещо преди употреба в нечий джоб и така нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си