.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Не.. ЛЪЖЕ КОПЕЛЕТО МРЪСНО ! Ще ти търчи цял живот подир гъза. Прави се на тежкар, ама сам не си вярва. НИЩО ! Ти си знаеш как стоят нещата !!

едит - Само да попитам (ако не е много нахално от моя страна, разбира се...) при все, че теб грам не те ебе за тоя човек, к'во те ебе той обича ли те, мрази ли те... ъ ? Само аз ли съм тъпия който не вдява оО
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 09-29-2012 на 22:44
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Не.. ЛЪЖЕ КОПЕЛЕТО МРЪСНО ! Ще ти търчи цял живот подир гъза. Прави се на тежкар, ама сам не си вярва. НИЩО ! Ти си знаеш как стоят нещата !!

едит - Само да попитам (ако не е много нахално от моя страна, разбира се...) при все, че теб грам не те ебе за тоя човек, к'во те ебе той обича ли те, мрази ли те... ъ ? Само аз ли съм тъпия който не вдява оО

той постоянно си менеше настроенията, нормално е да ми писне, а сега просто ми е интересно дали лъже (дръжа на него като на приятел, нищо повече)
    If everyone loved and nobody lied...

аз не бих повярвала .. истинската любов наистина не е вечна ,защото рано или късно СМЪРТТА ни разделя .

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от br0ken_smile Виж мнението
    Ами не сме заедно и е нещо като преследвач аз винаги съм го приемала за приятел, но след като ми каза какво чувства към мен не гледам на него по този начин, писали сме си, било ни е забавно, но на него явно му писва или не знам и ми каза, че вече не му пукало за мен, че нищо между нас е истинско и никога не е било.
    Има чувства към теб,ядът,че не може да те има го кара да избива на агресия.Само му дай зелена светлина и гледай какво става...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си