.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на SurfSky
    Моята е да отида в Тексас , представата ми е за скромна къщичка ,пустиня ,пясък , кактуси ,змии и да отглеждам животно примерно ... Да си имам един пикап и така ... Само не знам дали някоя ще би искала да живее там rofl

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Моята е да отида в Тексас , представата ми е за скромна къщичка ,пустиня ,пясък , кактуси ,змии и да отглеждам животно примерно ... Да си имам един пикап и така ... Само не знам дали някоя ще би искала да живее там rofl
    Хаха, има, има.
    Само че съм заета, иначе да си бяхме резервирали билети до сега ^^

По темата сега. Мечти имам много. Въображението ми е безкрайно работещо моторче, което се захранва от всяка мисъл протичаша през деня и ноща из главата ми.
    Като се има на предвид колко бързо тече времето и годините минават, а мечтите са някакви безкрайно трудни и неизпълними, малко са ми останали за цел, само няколко са главни. Останалите си стоят там, вечер бленувайки за тях, а сутрин събуждайки се с усмивка, си казвам че все пак може да направя някое и друго нещичко.
    Кратък списък на изпълнимите:
    1. Да си завърша проекта, независимо след колко години е. Просто го искам "цял" и готов.
    2. Да достигна професионалното си равнище и да съм добра в това.
    3. Да си имам минимум 4 деца.
    4. Да си купя къщата мечта. Пазя си картинката на снимка, просто е невероятна.
    5. Да си направя всички татуси, които искам.
    6. Да имам възможност да скоча с бънджи, с парашут, с парапланер да летя и изобщо всички тези вдигащи адреналина нещица.
    7. Да се чувствам като най-обичаната жена на света от моя мъж и да знам, че двамата бихме направили всичко един за друг.

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    + 1 и аз винаги съм искала такова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си