- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мамо, имам 6 :)
^ Дори нямате нещо толкова ползотворно и широко-разпространено в програмата като реакцията на Кучеров за алкини и ти твърдиш, че ви е претоварена програмата по органична? о.О Сега аз се смаях. Ние я имахме в 9 клас за пръв път. Едно от най-най-основните свойства е.
Тя каза, че и е било трудно да учи по история, но се е напънала не заради оценки, а защото не иска да има ниска обща култура. Не видях да е казала, че знае САМО тези 2-3 неща. Даде ги като примери.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Независимо в каква гимназия си, дадено е, че ще има и предмет химия. Ако не се учат толкова основни неща, какво ще се учи? Нямате нещо толкова просто (освен, ако therichbitch не е права, напълно възможно е) и все пак искате да е още по-празна програмата. Не вярвам, че от езиковите задължително излизаш филолог. На бас, че огромна част от децата там ще кандидатстват нещо друго по една или друга причина, проявила се някога през следването. При нас има хора, които преди са учили музика, езици и куп други неща, никак не свързани с биология. Ако и без това неподробните курсове по такива предмети се орежат още, на тези хора ще им е невероятно трудно да се справят после. Най-добрата ми приятелка беше във Втора Испанска. Сега е студентка по медицина. На химиите има 3ки и то измъчени. Много трудно се наваксват основите, когато имаш 2-3 месеца до изпит и за пръв път чуваш разни начални неща.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()