.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Отвращение към плодове и зеленчуци о.О

Здравейте,
    Момиче съм на 17г. и изпитват отвращение към всички плодове и зеленчуци. Когато ги видя и усетя аромата им ми се повдига. Никога до сега не съм опитвала, защото ме е гнус от тях.. МРАЗЯ ГИ. Всички близки и приятели ми говорят, че не постъпвам правилно, тъй като са полезни и съдържат всички нужни витамини за организма. Мислила съм да ида на психолог ама не знам дали ще има някаква файда. Моля Ви дайте мнения по темата ! Излишни и тъпи коментари не искам !

Мега фен Аватара на strawberry88
    Наистина ли не обичаш нито един плод или зеленчук?Поне един трябва да ти харесва...Аз ги обожавам всички.Какво да ти кажа...като не искаш, не ги яж.

Ъ-ъ-ъ не ги яж тогава?!?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Никога не си яла плод или зеленчук и не си болна от нищо? нямам предвид психически болна ала бала, но плодовете и зеленчуците носят витамини и т.н., които няма във въглехидратните храни и месото и без които не можеш ??
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Може да приема витамините и чрез хапчета, но не е същото.Най-добре е със истински плодове и зеленчуци. ;d

anonymous708973
    Guest
    Пробвала ли си да си направиш кремче от плод (например - боровинки, малини, ягоди, праскови) + сметана + извара? Като плодово мляко е.
    Не ядеш ли поне шопска салата?

Никакви плодове и зеленчуци? Ама наистина?
    Имаш пълното право да обясниш на вашите колко лоши родители са и да не следваш отрицателния им пример при отглеждането и възпитанието на своите деца.

Малкия ми племенник обича плодове, но мрази нещо СЪС плодове. Но чак да ги мразиш напълно сефте чувам.
    И какво ядеш ? Кажи едно твое дневно меню примерно?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

А не обичаш ли фрешове?

Родителите ми са страхотни ! Молили са се да ям, но аз изпитвам отвращение и погнуса.. Настръхвам цялата, когато ги докосна.. Да не говорим да ги ям .. 1 в живота си съм опитвала краставица, след което повръщах като ненормална..

Фрешове обичам ама трябва да са прецедени.. Само при усещането, че има парченце плод и ми става лошо .. .о.О Не съм болна. Даже съм много добре здравословно и личния ми лекар се чуди на това. Ами храня се с млечни и месни продукти .. Ако ми се яде сладко.. хапвам една лъжица мед .. Не съм с наднормено тегло! Даже си свалям лесно килограми, когато искам.. Храня се с яйца, сирене, кашкавал такива неща..

Нямам предвид да си с наднормено тегло. Но мисля, че трябва да имаш някакви проблеми от неприемането на зеленчуци.
    Фрешовете са плодове, просто в друга форма. Значи не харесваш плодове на парченца?
    аз пък мразя мед

на мен като малка ми се повдигаше ако видех червей в ябълка или нещо от типа и после дълго време не можех да погледна който плод е там. И съм точно обратното- аз пък не обичам месо ;д Да ми се повдига не, но рядко ям. Може да не ядеш много плодове, но мисля, че от време на време ще ти е от полза, не чак да не кусваш.. Приемай ги като фрешове или каквото друго не те дразни. ;п
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Ти си ненормално тъп трол.А и да знаеш,няма човек,който да мрази всички плодове и зеленчуци,защото във всяко ядене,всяка храна,съдържа неща,които ги има и в плодовете и в зеленчуците.Ти можеш ли да разсъждаваш,кой изобщо ти повярва?

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Голям фен Аватара на besso
    Незнам дали тролва или не, има всякакви хора с всякакви странности. Но плодовете и зеленчуците са балсам за тялото. Дават енергия и пречистват организма. Поинтересувай се малко от хранене и конкретно ролята на плодовете и зеленчуците в пълноценното хранене и това какви витаминозни бомби са. Аз си създадох един ритуал сутрин. Преди да ям каквото и да е си правя на блендера един банан, ябълка, сока на половин лимон, 2 супени лъжици ленено семе и половин чаша вода. Става много вкусен сок, пълен с фибри, ензими и витамини и минерали и омега-3 (от лененото семе) който зарежда с енергия и позитивизъм Чуствам се много добре, имам енергия и кожата ми се изчисти, нямам неприятен дъх, зъбите ми също станаха по-бели.

^Мн добре. Бананите по принцип не са много .. некалорични ;д по-близки са до хляб, отколкото до плодове. Но ти като си мъж предполагам това не те бърка толкова.
    Само не знам дали знаеш, че плодове се ядат само на гладно : )

Пък за авторката, опитай по някакъв начин да ги смилаш или каквото правиш да не ги усещаш, но да ги приемаш, че са полезни : ) Не може само на месо и мляко.
    Аз ако не ям салата всеки ден изпадам в депресия
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    виждал съм хора, които през целият си живот ядат само натурално сирене и натурален хляб, и доживяват до преклонна старост в добро здраве, даже има един известен природолечител - Луис Алберт Естес, чиято хранителна програма се е състояла изцяло от ядене на натурално сирене

Бе то има един индиец, дето само тревичка маа, ама .... А и не си сигурен доколко сиренето ни е натурално.
    Най-добрата диета е разнообразната. И по принцип е хубаво да се пости от време на време. И да не смесваш много типове храна, да ги преработваш колкото се може по-малко.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    аз пък мразя мед
    ейй не съм единствената )
    Към авторката- а бебешките пюренца? пробвала ли си да си направиш пюренце от банани, вода и захар например? Поне според мен е нужно да се приемат плодове и зеленчуци под някаква форма

аз имам почти същия проблем, обичам 2 или 3 зеленчука и 2-3 плода, всички други ми са отвратителни, особено доматите
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от inatche Виж мнението
    Здравейте,
    Момиче съм на 17г. и изпитват отвращение към всички плодове и зеленчуци. Когато ги видя и усетя аромата им ми се повдига. Никога до сега не съм опитвала, защото ме е гнус от тях.. МРАЗЯ ГИ.
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    аз имам почти същия проблем, обичам 2 или 3 зеленчука и 2-3 плода, всички други ми са отвратителни, особено доматите
    Вие сте много ощетени от живота хора

Цитирай Първоначално написано от inatche Виж мнението
    1 в живота си съм опитвала краставица, след което повръщах като ненормална..
    Това не е хубаво, все едно да не пиеш вода...Тая краставица ако си я яла през зимата си се натровила и затова си повръщала супер много(случвало ми се е)..стреснала си се от там сигурно.Задължително отиди на психолог-той ще ти помогне.

Да не ти пука.Аз не обичам нито плодове или зеленчуци,единствено картофа и то само пържен.Карали са ме да ям всякакви плодове и зеленчуцк но нито един не ми е харесъл.Ям ги единствено в някаква супа(по точно ги пия).

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Изключваш напълно най-полезното от храненето си... тва НЕ Е добра идея, но дано не ти се налага да разбираш от първо лице след години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си