- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища, Желания и Резултати - Прием след 7 клас (2011)
Мдаа и аз си мечтаех за американския колеж , но като видях цената го махнах като алтернативаА относно испанската и аз мисля , че няма особена полза от испанския , според мен не е достатъчно само да те влече и да ти харесва един език , за да влезеш в гимназия с основното му изучаване..Трябва да си сигуна какво искаш да правиш след гимназията. А аз попринцип искам в 91 Немска Езикова Гимназия , или иначе казано Първа немска.Знам , че е супер трудно влизането там , но какво пъ ще си съдера задника от учене...А второто ми желание е 1ва Английска. Мнения много прочетох и мисля , че засега натам съм се запътила
![]()
![]()
![]()
Според мен АК няма смисъл,освен ако не си някакъв хипер умен или не си мързелив :Д а и просто няма смисъл да се плаща толкова висока цена за обучение..извинявайте ама в АК плащат повече отколкото в университетите..
Относно 91 НЕГ съм чувал добри неща,имам доста приятели там и ако смятате,че искате да учите немски език като основен и ви харесва отивайте,няма да сгрешите :P.В момента уча в 1 АЕГ и съм 11 клас и мога да ви кажа,че нещата които сте чули,че има наркомани и такива глупости ги казват хората,които не са успели да влезнат там.Училището си е супер,учителите са добри и компетентни,с изключение на Даскалова (по бг) тя е на моменти зла :Д,има доста клубове и сипове,и други извънкласни дейностиТака че,ако сте се насочили към Първа английска няма да сбъркате
)
Че то във всяка хубава гимназия не трябва да си мързелив и трябва да имаш нещо в главатаАмериканския колеж е много хубаво училище и дава много знания. Основен проблем там според мен е това, че вероятността да излезеш с ниска диплома е доста голяма. Все пак колкото и знания да имаш дипломата е винаги от значение.