- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разберем, че момиче ни харесва?
Здравейте,
Аз съм момче на 15 и ми е любопитно как да разбера, когато някое момиче ме харесва, ако има някакви характерни признаци бих се радвал да ги разбера, ако не моля ви без грубости...
еми като те гледа, като се опитва да те заговаря , харесва ти статуси и тнт
На тази възраст е малко трудно да се каже. Важно е дали момчето е колкото теб или е по- голямо. Ако е колкото теб предполагам, че ще се опитва да те дразни, постоянно ще ти се закача и ще търси контакт с теб, но в повечето случаи, придружен с неадекватно поведение.
Ако е малко по- голям- поне на 17г. би трябвало да има по- адекватно поведение. Ще забележиш, че често те наблюдава, ще търси контакт с теб, ще иска да си говорите или да правите неща заедно и ще се опитва да те впечатли по някакъв начин- да ти покаже, че е по- различен от другите.
Дано съм била полезна.
Искаш ли да ти разкрия една тайна ? Живота не се състои във фейсбук.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Симптоми: Кашлица,зачервено гърло и главобол.
При всяка "харесването" се изразява по различен начин,но има и общи неща при повечето,като например: Търси те с поглед,ако сте в компания, търси вниманието ти , дори би се"запалила" по някой от твоите хобита, само за да ти го покаже.
Но разни хора...
maDamn
Забрави болките в стомаха ..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Всяка по различен начин, а и то се усеща.. Но ето една статия, в която са изложени признаците: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...81%D0%B2%D0%B0
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Това да не ти е някаква болест, че да има симптоми и признаци.
То само ще си проличи.