.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Раздяла

Hybrid View

Голям фен Аватара на Богиня
    Намбито, кефиш ме, ама постовете ти винаги са, holy shit, много дълги, бе жена...

До автора: като не е това начинът, срежи си вените или се отдай на Бог.

Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Намбито, кефиш ме, ама постовете ти винаги са, holy shit, много дълги, бе жена...

До автора: като не е това начинът, срежи си вените или се отдай на Бог.
    ееееееееееееееей че смешно, много си забавна бе

Голям фен Аватара на Богиня
    Цитирай Първоначално написано от etorres9 Виж мнението
    ееееееееееееееей че смешно, много си забавна бе
    Не ме четкай, знам си го...

Нормално е за този период да са настъпили някакви промени в мен. Да започнах да правя много нови работи и да се занимавам с много неща, но аз не мога през тези 4 месеца да стоя сам в нас и да се съсипвам защо приятелката ми я няма до мен. Мисля, че това е нормално. Но нито едно от тези неща не е повлияло негативно на чувствата ми и желанието ми да бъда с нея и никога не съм показвал такова нещо. Благодаря на тези, които ми дават смислени отговори и ми влизат в положението.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoi_si Виж мнението
    Нормално е за този период да са настъпили някакви промени в мен. Да започнах да правя много нови работи и да се занимавам с много неща, но аз не мога през тези 4 месеца да стоя сам в нас и да се съсипвам защо приятелката ми я няма до мен. Мисля, че това е нормално. Но нито едно от тези неща не е повлияло негативно на чувствата ми и желанието ми да бъда с нея и никога не съм показвал такова нещо. Благодаря на тези, които ми дават смислени отговори и ми влизат в положението.
    откажи се брат, разбери ,че няма да стане
    Или ще се измъчваш повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си