.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Banned Супер фен
    Най-лошият ми кошмар е да намеря някого, който ми допада вътрешно, имаме общи теми и т.н. - едва ли не "човекът за мен"....И да не ни вървят интимностите.
    Пък да съм вложила време и енергия да го опознавам, и да съм смятала, че нещата вървят добре, и че има бъдеще в цялата работа.
    Виж да ни вървят интимностите и да влагам много време в тях, пък той да не е "човекът за мен" по-ще го преживея.

Ама зависи какво точно търсиш, де. ('Щото т'ва, че има връзка не гарантира, че има любов.)

И все пак интимностите са важни - трябва да ги има паралелно и с опознаването (макар че и те са един вид такова).

За протокола: Предпочитам да ме изнасилят пред това да ме питат "Може ли да те целуна?" (особено в краят на срещата)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    За протокола: Предпочитам да ме изнасилят пред това да ме питат "Може ли да те целуна?" (особено в краят на срещата)

Тва сигурно е за мен
    Да "Може ли да те целуна?" звучи супер тъпо, особено ако го казваш сериозно, но ако е поднесено с шеговит тон и не да казваш "Може ли да те целуна?" а както казах " Може ли целувчица?" или само " Целувчица?" не звучи толко зле
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Тва сигурно е за мен
    Да "Може ли да те целуна?" звучи супер тъпо, особено ако го казваш сериозно, но ако е поднесено с шеговит тон и не да казваш "Може ли да те целуна?" а както казах " Може ли целувчица?" или само " Целувчица?" не звучи толко зле
    Аха...В пети клас беше мн вървежно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си