.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Въпрос

Red face Въпрос

Има една в новия ми клас. Яка е и е хубава и ми харесва бая. Бяхме си писали, но тези дни леко ме резна в чата. Та мисълта ми е какво да правя. До преди да започна да и пиша даже не ме заговаряше в даскало. От време на време всякаш ми хвърля по един поглед. Чудя се харесва ли ме или не? Вчера лекичко ме резна в чата, а днес като влизах в стаята се опита да ме спъне. Бях си взел вода и си вървя и си я пия и оная ме видя и каза дай да пия малко, което ме кара да си мисля, че не я е гнус от мене. Не съм и правил намеци, че я харесвам, не съм я и обарвал даже. Мисля тия дни да я изпратя до тях и да се уговорим да излезем нещо вънка. Попринцип не ме бива в любовта, миналата година бях 94 кг, сега съм 68, а съм 8ми клас и преди не бях от харесваните, но тогава поне с нея не се познавахме Та какво да правя? Мисля за романтика е малко рано?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    А ти като и даваш водата си, сигурен ли си, че тя няма сифлилис/Хепатит и други демоде болести?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от gosh6oo Виж мнението
    не съм я и обарвал даже
    Модерният начин да кажеш на някого, че го харесваш.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    А ти като и даваш водата си, сигурен ли си, че тя няма сифлилис/Хепатит и други демоде болести?
    Много правилно, трябва да сме предпазливи в днешно време.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Омг, как каза "Не съм и правил намеци, че я харесвам, не съм я и обарвал даже."
    Момче, да ти кажа едно: когато харесваш момиче, НЕ я обарваш. Супер е просташко и е почти изключено да й направи добро впечатление.

Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    Омг, как каза "Не съм и правил намеци, че я харесвам, не съм я и обарвал даже."
    Момче, да ти кажа едно: когато харесваш момиче, НЕ я обарваш. Супер е просташко и е почти изключено да й направи добро впечатление.
    Именно. А той се чуди защо го е резнала в чата.

Мисля за романтика е малко рано?
    Зависи какво е романтиката за теб. Ако за теб е да я обараш, работата няма да стане.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Детски му работи.
    Тя е лигла и не знае какво иска, а ти си ... да не кажа. Това, че е поискала да пие вода - не означава непременно, че нея не я е гнус от тебе. Много хора така си пият.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Абе покани я,изпрати я до тях,варианти хиляди,стига да си и симпатичен,ще кротне.Друго ми е интересно на мен:колко си висок и как за една година си свалил 26кг?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Детски му работи.
    Тя е лигла и не знае какво иска, а ти си ... да не кажа. Това, че е поискала да пие вода - не означава непременно, че нея не я е гнус от тебе. Много хора така си пият.
    +

Супер фен Аватара на LeprikonA
    не съм я и обарвал даже
    Това пред нея го подхвърли и виж ефекта. Ще е много голям.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Има една в новия ми клас. Яка е и е хубава и ми харесва бая. Бяхме си писали, но тези дни леко ме резна в чата. Та мисълта ми е какво да правя. До преди да започна да и пиша даже не ме заговаряше в даскало. От време на време всякаш ми хвърля по един поглед. Чудя се харесва ли ме или не? Вчера лекичко ме резна в чата, а днес като влизах в стаята се опита да ме спъне. Бях си взел вода и си вървя и си я пия и оная ме видя и каза дай да пия малко, което ме кара да си мисля, че не я е гнус от мене. Не съм и правил намеци, че я харесвам, не съм я и обарвал даже. Мисля тия дни да я изпратя до тях и да се уговорим да излезем нещо вънка. Попринцип не ме бива в любовта, миналата година бях 94 кг, сега съм 68, а съм 8ми клас и преди не бях от харесваните, но тогава поне с нея не се познавахме Та какво да правя? Мисля за романтика е малко рано?
    Значи тя въобще не общува с теб извън интернет и си мислиш, че те харесва? И какво като си и дал вода? Просто е била жадна, това не означава нищо, а това, че не я е гнус от теб - още по-малко, на колко мислиш, че сте на 10? А пък да я обарваш веднага забрави! Всички тука вече ти е казаха, че това е тотална глупост, на никое момиче, каквото и да е няма да и хареса, гарантирам ти го! За това, че ти е хвърляла по един поглед може да си мисли "защо този идиот ме зяпа? ". Като не си бил от харесваните, така ще си и сега и тя ще го забележи.
    ПП. Поздрави треньора си от мен, който ти е помогнал да свалиш 26 кг за една година.
    Последно редактирано от ♠Joker♠ : 10-02-2012 на 19:21

Защото наистина ми харесва не съм я обарал и нямам намерението, написах го като действие което не съм направил. Ще видя там да излезем, да я изпратя все нещо ще измисля. А и аз съм към 1.78 отслабнах с намаляване на храната и много фитнес и много километри колело.
    пп себе си трябва да поздравя или волята

Град
    Пловдив
    Евала за труда и волята.

Това ми е от преди http://store.picbg.net/pubpic/85/07/...27ca518507.png
    и сега http://store.picbg.net/pubpic/95/87/...27a0e49587.png
    доволен съм, сега и другия проблем да реша без да го прецакам с някоя глупост ще съм много щастлив

Град
    Пловдив
    Браво,браво!Аз съм изумена от огромния резултат,който си постигнал през това време.И най-вече от волята и търпението,което си проявил. Ще се намери и момичето за теб,ако не стане с това,ще има и други.

пп себе си трябва да поздравя или волята
    Кантара.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Накарай я да се отпусне като е с теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми