Първоначално написано от БожиятАгнец -По ръцете ми излязоха няколко пъпки - като ухапвания от комар, но със сигурност не са от насекомо. омг, днес ми излязоха и на мен, по свивката на лакътя а вчера по свиската на коляното и отгоре на стъпалото една-две едни такива малки и червени :д но нямам други симптоми
Първоначално написано от Ewok омг, днес ми излязоха и на мен, по свивката на лакътя а вчера по свиската на коляното и отгоре на стъпалото една-две едни такива малки и червени :д но нямам други симптоми т'ва е от някаква алергия според мен
Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545 облаче travel.
Първоначално написано от Ewok омг, днес ми излязоха и на мен, по свивката на лакътя а вчера по свиската на коляното и отгоре на стъпалото една-две едни такива малки и червени :д но нямам други симптоми И аз имам по лявото рамо и по ръцете Кви са тия раоти
Първоначално написано от mitkooo0 Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм Първоначално написано от theeye770 ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!
Правила