- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имали ли сте връзка с зодия везни?
Вярвате, че зодията определя някои или всички от вашите качества. Не е ли това отнемане на правото да бъдеш себе си? Вие ли сте? Или чрез вас говори зодията? Защо вярвате в нещо, което е равнозначно на отнето право на свобода? Защо близнаците са различни по характер, въпреки че са родени по едно и също време? Кое определя характера на човек?
Колкото по-слаб е човек, толкова повече би влизал в рамките на зодията си(ако изобщо е вярно това). Ако е силна личност, би се развивал, променял, толерирал други характери(независимо каква зодия са те) и така от зодията му ще остане само името и. Въобще от всички психологически и душевни въпроси и теми, зодиите са най-скучни и маловажни, не знам защо хората толкова говорят за тях, сигурно е като развлечение.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
какво е "свобода"? отново някаква условност, утопия, както искаш го наречи;
свободна ли съм аз да се родя, когато искам, където искам, при когото искам? свободна ли съм да вървя, където искам, или има и други, съществуващи наоколо? свободна ли съм да не ме блъсне кола, баща ми да не напусне майка ми, дядо ми да не умре, да не ме наядат кучета, да не ме ограбят, изнасилят, да не ме удари гръм, да срещна човек, когото да обичам, и той да ме обича и всичко да е такова, каквото го искам. свободна ли съм да съм свободна? свободна ли съм да искам? свободна съм да строя сама илюзиите си, мечтите си, представите си за света, после ВЪНШНИ сили/проявления да ги разрушават, менят, задраскват. свободна съм да вярвам, свободна съм и да не вярвам, свободна съм да виждам, както и да отмествам поглед и да си затварям очите. свободна съм що се отнася до моите собствени творения (материални или не), всичко останало, засягащо хора, предмети, изобщо природа, не зависи от мен. т.е. ме ограничава, репресира ме, влияе и ме контролира. отвратително е, но е факт. и да, космосът е космос, точно защото всичко е взаимосвързано. не сме малки вселени, не сме и всеки за себе си. друго е. не искам да го наричам. бъди свободен! доколкото ти го позволява светът.