- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пари или Любов?
Нито само пари, нито само любов.
Такива крайности не ги разбирам.
И спря да се върти за миг земята..
Да но не мислиш ли че в деградирало общество като Българското , може би малко любов би направила хората , 1 доза по щастливи , всеки мисли за пари , на всеки му се натяква как трябва да изкара пари , цял живот се занимаваме само с пари.
Имам приятел , който е женен, а всички са против връзката им .
Той работи доста повече от обикновеното за млад човек, за да има пари да се издържат.
Но като го попитам струваше ли си да си развалиш шанса в живота с учене и т.н , все пак вашите щяха да ти платят образованието и да работиш нещо свястно а не да хамалстваш и да извършваш такава "амалогия", в името на любовта, той ми отговори.
"Струваше си вчера, струва си и днес , ще си струва и утре. И дори да ме върнеш назад в миналото пак бих направил същия избор, защото няма по важно от любовта тя е чувство , парите са материално нещо , което някак си ще дойде, ще се изкара , а любовта се среща веднъж в живота"
Съжалявам разписах се малко повече, темата ми е слабост а пък съм момче, странно ..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-03-2012 на 16:58
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.