- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете как да го намеря ??
Днес във влака се влюбих в едно момче но нито сме си говорили нито знам името му нито то къде е ли има ли шанс да го намеря някак си ?? нищо не знам за него освен как изглежда( дори и не сляза на моята гара..
Искам и аз да се влюбвам толкова бързо!!!
Хвърляй боб и ще го откриеш.
В най-добрият случай се надявай пак да се засечете някъде.
Другия път като ти харесва някой, отиди се запознай с него. Примерно.
И спря да се върти за миг земята..
Същото ми се случи преди няколко седмици. Видях едно момиче в метрото, казах си - ще сляза на нейната станция, но не знам защо не го направих. :/ После ме беше яд и в продължение на няколко дни се връщах на станцията, от която се качи тя, по същото време и я чаках.Разбира се не я открих. :/
Звучите като хора, които се страхуват да се запознаят с "набелязаните любовни жертви", ако така мога да ги нарека. Звучи сладко и романтично, но никой тук няма да успее да ви помогне. Ако ги видите отново, отидете и срам-несрам, като пълни идиоти, оглупели от любов, заговорете ги.
Или си губиш времето и го търсиш под дърво и камък, дето се вика или просто не правиш нищо. Или по - точно ти е време да пораснеш и да правиш разлика между "харесване" и "обичане".
Много е кофти, да. И аз си падам доста влюбчива.
По новините, преди няколко месеца, даваха едно момче как си е харесало някаква девойка и я издирва.
По БТВ, ако не се лъжа. Ако и той те е видял, пробвай и ти нещо подобно.Много беше сладко...
А, и да добавя!-той учеше в НАТФИЗ.![]()
Дано се засечете пак. Тогава " Здравей" може би ще бъде добре, като за начало. Успех, дано се запознаете скоро!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Бахмааму!Да не работиш в ДАНС и тук да си просто под прикритие?
Аз, пък, все по разни екскурзии и почивки си харесвам не какви да е, ами чужденци... еййй, мамата му стара! Хем знам, че няма да ги видя никога повече и че дори и да искам, дума не мога да си разменя с тях и все се хвърлям с главата напред.![]()
Няма по-неприятно чувство...
Я кажи кой влакможе да съм бил аз ,кой знае
о ,ти си от Плевен :3 NVM!
Играй на лимки с боб, шанса ще ти се увеличи с 47% да го срещнеш.
Както баба ми казва, "ако е рекъл бог" ще го срещнеш, обаче трябва да го заговориш разбира се. И не се притеснявай, защото двойно губиш, като не го заговориш.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
А бе аз се надявам само да ми е прочел имената на картата за пътуване тъй като беше насочена към него, и до колкото успях да видя се позагледа, да ме намери във фейса поне баси филма Той се качи с мен във влака Варна-София от Г.Оряховица
в 14:28
Спираш да ходиш на даскало/университет и по цял ден сменяш влакове, все някаде ще го засечеш. Естествено ако не е бил турист![]()
как може да се влюбиш в човек, който не познаваш? о.о айде, да те привлече сексуално, да ти хареса на външен вид окей, ама влюбването е съвсееем друго...
мал шанс някога да ви се пресекат пътищата отново, а дори и да стане не знаеш що за човек ще излезе и тн.
Ако не се лъжа в София все още на някои спирки има залепени едни като флаери "Ти, момичето с еди-ква си коса, което се усмихна на момчето дъра-бъра.. в рейс 280.." направи нещо подобно, сладко е. =)
ДАДАДА! Същият! Голям сладур... бих си помислила, че съм аз, ако не бях варненка.![]()
Доколкото си спомням онази беше с червена коса.. ти с червена коса ли си ?
И рижавеещата е супер, ама червената си еее...... Божествена!, което те прави Полу-богиня.. Сори.
Много мразя като ми засягат егото. Червена естествена няма, има рижа... като моята.
Богиня съм,и то цяла!![]()