- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Измислени знания = знания, които съм позабравила, да. Ти също имаш такива, сигурна съм. Това, че аз не съм си направила труда да ми влезе нещо (непотребно за мен) в главата, а в твоята е влязло и после е излязло... няма особено значение. Едва ли е оправдание, но средата около мен... няма човек в класа, който да не преписва. С такива хора се състезавам... затова ще мерим с еднакъв аршин.
Не оставай с впечатлението, че си уреждам оценката на всяко контролно с пищов - не е така. Отивам на контролно, прочела всички уроци, слушала в час, а на пищов са ми трудните неща. Да не говорим, че при нас постоянно изтичат контролните в интернет. Първият клас, който го е направил, снима и качва в групата на випуска във фейсбук. Не би погледнала ли? Честно?
Вчера така изтече контролното по математика, аз го нямах, защото съм банната от въпросната група. Дадоха ми задачите, за да ги обясня на една съученичка, така и аз си направих упражнение. Тези на контролната бяха от същия тип, но различни числа.
Онзи ден изтече контролното по физика - е, няма такива непреговорени теоретични въпроси. Видяхме в учебника и знаехме отговорите. Целия клас. Шанс.
CoNviCt, неслучайно съм пояснила, че за мен влизането в университет с честно изкаран изпит, както и взимането на работа, е въпрос на чест. Може да е нелогично спрямо другите ми мнения, но кеф ми е да побеждавам. Самото усещане да отида, набъкана със знания, да си направя теста за отрицателно време и да щракам с пръсти, след което да треперя от резултата и да видя, че съм се справила повече от отлично. Кеф ми беше, влизайки в гимназията, да ме поздравят със "Здравей, госпожице номер едно"
П.П. Бих работила на ниска заплата, ако в момента няма възможност за висока.
И бих се борила с десет други за едно място, единствено и само с цел да докажа, че съм по-добра и затова ще вземат мен. Гордост го наречи.