Здравейте.Има едно момиче в моя клас-на 13 е.Тя каза че не пазарува с майка си и че от 12 годишна си купува дрехи сама.И всичко прави сама и има пълна свобода.Кажете дали е нормално защото вече момичетата от класа се оговарят да ходят в Сердика и там не знам си къде а мен ме отбягват.Според мен са доста малки...
Сестра ми е на 11 и няма желание да избере какви дрехи да си облече за училище, а за пазаруване да не говорим :Д Иначе 13 е май вече 7ми клас, което си ми изглежда напълно нормално.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Това за дрехите е пълна тъпотияНе се обиждай де.. Но просто всеки си решава как му е по изгодно
Аз лично не обичам да ходя за дрехи с майка ми защото обикновено се караме ,пък и плюс това тя почива само в неделя и не и се излиза
... Не намирам за странно това ..
Аз от 11 годишна редовно излизам с приятели,ходим по моловете, наляво-надясно.. Абе където дойде.. но няма нищо необичайно в 7ми клас да пазаруваш сам.. Има хора които 7ми клас праявят какви ли не работи..ти тука за един шопинг
..
И аз съм на 13![]()
Toва много зависи. Някои хора са си свикнали с майките си да пазаруват и им е готино, а и лошо няма, в днешно време родителите не прекарват много време с нас. Какво лошо има да излезнеш с майка си на пазар, да се разходите и да пиете по кафе?
Аз лично с моята не мога, защото само се караме, от малка свикнах да ходя на пазар с приятелки или ако бързам и ми трябва нещо спешно-сама. Даже понякога ми липсват тия излизания с мама... ама .. какво да се прави.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това, че на теб примерно не ти позволяват, далеч не означава, че сте малки да си вземете една тениска без майките си.![]()
Съвсем нормално е на 13 вече да започваш да си стъпваш на краката и да не очакваш всичко мама да го прави.
Аз от съвсем малка започнах да излизам или сама или с приятелки, защото майка ми беше по цял ден на работа, пък на баща ми въобще не му се ходеше по магазини с мен.
Сега с кеф си излизам с майка ми, защото рядко имаме възможност да прекараме малко време заедно и гледам да му се насладя максимално.
И спря да се върти за миг земята..
Не мисля, че сте малки. То си е личен избор де, но все пак. Аз отдавна си се справям сама с това, даже по-рано от вашите години.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ако искаш, ходи с майка си, ако си искаш, ходи с приятелки. Няма нищо ненормално, неестествено или срамно и в двете.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.