- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
показва си балкона - курва,не си показва - консерва... угодия нямате значи
ето затова няма цици в Снимки
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
и щрудел да не говори кое било курвенско и кое не, защото тя има една снимка, на която си е изкарала прашките
n00bs
да взимам ли пуканките
ShtrudeL прашка в гугъл, 2-рата снимка
n00bs
общо взето място за пуканки няма, щото тоя филм сме го гледали и е с предизвестен край..
резюме:
двама прегорели форумни палавници убеждават крехко свежо месце, че било консерва, в отчаяни опити да си издействат нещо 'по-така' от последното, което да им даде повод да набият камбанарията с още по-оглушителен тътен)
морална подкрепа и светъл пример им поднася разкрепостен индивид от пола на крехкото месце, който сякаш провокира излишно в последните жажда за нови забивки в .jpg формат и те сега с всички сили ще въртят нещата така, че видиш ли ти всъщност не си крехко месце, а сочна разлигавена путка със снимки на прашки над дънките, която от раждането си до сега е бленувала да преси с мен!
невалиден аргумент, дами и господа. Явно притежателите на цици и женски полов орган се делят на типове и подвидове, и някои от тях не приемат агресивното телопоказване за превеждащата светлина през форумен тунел.
не е до снимките, а до лицемерието![]()
n00bs
еее що без пуканки![]()
и съдиш за това от? от въпросната РАЗГОЛЕНА снимка?
![]()
![]()
ако погледнеш от друга страна има 1 такава снимка, не 10,което не я прави моментално курва,но няма значение ... и нда.. само аз ли тълкувам думата курва по малко по различен начин от една снимка дето ти се виждат прашките
оф айде някои да ми даде свестен кирилизатор де
^^ повечето сме така, но тия горните образи се правят на интересни и се вживяват в провокатори или просто си чешат езиците да става драматаза да наречеш щрудела с курвенско поведение тряя си бая нов и тъп потребител или да идваш от някой дълбок манастир
![]()
за мен няма такова нещо като курва, всеки си решава как да си живее, боли ме чепа като цяло, просто тя го раздава моралистка, а и тя е пуснала подобна снимка, а лицемерието е кофти
n00bs
Щрудела моралистка? Аз нея отдавна съм я усетил и съм си написал мнението.
Grumpy old madman
боже китито на една снимка наистина да ми хареса ... тука го пиша щото няма къде другаде.. някои да и кайе повече такива снимки !
Харабия сте филмари.А тошко се съмняваше, че не може да има винаги драма, виж колко леснопостижима е.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Много интернет знаци има, но те не ме задоволяват особено![]()
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
само това мога да направя по въпроса : /
n00bs