- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво и е хубавото на София?
Вече от 2 години съм в столицата и не мога да намеря свестни хора направо се побърквам.А и тук класът ми е от 8 клас заедно, а аз се преместих тук в 9 и сега съм 10. И се държат мн гадно все едно са над мен и аз съм някакъв боклук дошъл едиси от къде и ми е супер гадно. Преди да се преместя в София една година живях в Стара Загора и класът ми беше като хората и приятели си намерих бързо, тук като разберат, че не съм "столичанин" веднага започват да се даржът мн различно и то в лошия смисъл на думата. ;( И искам да разбера какво и е хубавото на нашата столица? Ако има някой свестен софианец или софиянка да се обади,
![]()
че още не съм се запознал мн добре с града. А и да добавя, че за тях всичко извън София е провинция.
![]()
Такова е поколението, не е от града. Аз ако ида в Ямболска дискотека, и ме надушат като 'столичанин', мислиш ли че нЕма да стане проблематично? Същото е.
еми ддз ама е мн гадно да дойдеш в непознат град и всички да те гледат все едно си болен от нещо заразно от което се умира.
В доста готино училище си се заврял. Аз пък идвам от дълбоката провинция и никога до сега не съм чувала злобни коментари относно това.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
бях миналата година в София с майка ми и питахме сигурно 15 човека да ни опътят до музея на восъчните фигури.. качихме се в автобуса и там питахме хората и май те бяха единствените свестни о.о макар че София си е едно голямо село нищо лично софианци :\
Не знам ти откъде си и въобще дали някога си ходила в софия ама те там са само селяни със самочуствие до небето.
Бъди готин
I ain't afraid to die.
I ain't no fortunate one
But I'm proud of what I've done.
Hardships, I've seen some
I ain't a coward I don't turn and run
I don't turn and run!!!
Пф, какво ни обвини, в класовете ми са идвали нови ученици от провинцията и да ти кажа не съм чула някой да им каже нещо или да се е държал гадно с тях.
Не си случил на хора нещо..
Come on skinny love just last the year...
Хем идвате в нашия град, за да учите и да бачкате, хем ни обвинявате после, че града ни е пълен със селяни. Ми заминавайте си по родните места и няма да е пълно "само със селяни, със самочувствие до небето".
В случая, ако ти си от тея селяни и си мислиш, че класа ти е длъжен да те приеме-предизвикал си ги да ти скачат на главата и да не те харесват.
И имаш ли идея какво точно е провинция, че така обидено отсече "всичко, което не е София е провинция"?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Хубавото на София е, когато има празници, почивни дни и т.н . Когато цялата измет си е по родните места. <3
хубавото и е че има всичко,има много развлекателни неща и общо взето докато си ученик е идеално... като започнеш да работиш постоянно нямаш време,но там нещата стоят по различен начин.. и не съди за града по хората ... това,че класа ти е такъв не означава че всички са такива ... лично познавам доста хора от там и повечето ми допадат.. и аз съм попадала на такива хора каквито ти описваш,но не всички са такива
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free