.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Unhappy Постоянно има кой да се закача с нея!

Тази седмица направихме половин година с приятелката ми и връзката си е много пълноценна. Разбираме се перфектно и всичко е идеално. Но тука идва друг проблем. Постоянно има някой, който да я закача по един или друг начин. Тя с нищо не ги предизвиква, но явно някак си ги привлича всичко онези, които не знам какво се стараят да направят. Побърквам се просто от това е не знам, какво да направя вече. Не знам какво толкова не ги кефим като двойка, че толкова зорлен се мъчат да ни разделят? Моля ви за някой друг съвет, защото вече съм отчаян!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Предизвиква ги, просто ти не го забелязваш.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Яяя си дефинирай проблема малко по конкретно. Закачат я или искат да ви разделят? Кой? Как? Кога? Сигирен ли си че тя е невинна а те просто се лепят?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Няма смисъл да я ревнуваш. Виж, ако тя го прави, за да ти привлече вниманието ѝ тегли една майна.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Дали и тя няма пръст в това,но ти да си толкова заслепен ,че дори да не подозираш?Поговори с нея ,ако съществува и такава вероятност.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Не им обръщай внимание. Гледай само редовно да й показваш чувствата си. Ако тя получава достатъчно внимание от теб, няма да я интересуват другите. Ако се вторачваш в свалячите, само ще се дразниш и ще започнат скандалите, а от опит ти казвам, че това няма да доведе до нищо хубаво.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Докато тя не се закача с тях - нямате проблем.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Не им обръщай внимание. Гледай само редовно да й показваш чувствата си. Ако тя получава достатъчно внимание от теб, няма да я интересуват другите. Ако се вторачваш в свалячите, само ще се дразниш и ще започнат скандалите, а от опит ти казвам, че това няма да доведе до нищо хубаво.

Не се ядосвай, а се гордей и се радвай, че тя е твоето момиче ии те само могат да завиждат!!!!!1

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Игнорирай ги.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Докато тя не се закача с тях - нямате проблем.
    Ето това е.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Благодаря за коментарите. Само искам да добавя, че постоянно си говорим с нея за всичко, което ни засяга без да се притесняваме от реакцията на другия и си имаме пълно доверие. Но определено проблема не е в нея. А коментари от рода на тегли им един бой не ми вършат много работа, понеже не ми трябва да ме сравняват с онези от някакво ТВУ! xD
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    За любовта няма граници , ако си сигурен в нея и в нейните чувства няма причина да ревнуваш
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си