- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Постоянно има кой да се закача с нея!
Тази седмица направихме половин година с приятелката ми и връзката си е много пълноценна. Разбираме се перфектно и всичко е идеално. Но тука идва друг проблем. Постоянно има някой, който да я закача по един или друг начин. Тя с нищо не ги предизвиква, но явно някак си ги привлича всичко онези, които не знам какво се стараят да направят. Побърквам се просто от това е не знам, какво да направя вече. Не знам какво толкова не ги кефим като двойка, че толкова зорлен се мъчат да ни разделят? Моля ви за някой друг съвет, защото вече съм отчаян!
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Предизвиква ги, просто ти не го забелязваш.
Яяя си дефинирай проблема малко по конкретно. Закачат я или искат да ви разделят? Кой? Как? Кога? Сигирен ли си че тя е невинна а те просто се лепят?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Няма смисъл да я ревнуваш. Виж, ако тя го прави, за да ти привлече вниманието ѝ тегли една майна.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Дали и тя няма пръст в това,но ти да си толкова заслепен ,че дори да не подозираш?Поговори с нея ,ако съществува и такава вероятност.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не им обръщай внимание. Гледай само редовно да й показваш чувствата си. Ако тя получава достатъчно внимание от теб, няма да я интересуват другите. Ако се вторачваш в свалячите, само ще се дразниш и ще започнат скандалите, а от опит ти казвам, че това няма да доведе до нищо хубаво.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Докато тя не се закача с тях - нямате проблем.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Благодаря за коментарите. Само искам да добавя, че постоянно си говорим с нея за всичко, което ни засяга без да се притесняваме от реакцията на другия и си имаме пълно доверие. Но определено проблема не е в нея. А коментари от рода на тегли им един бой не ми вършат много работа, понеже не ми трябва да ме сравняват с онези от някакво ТВУ! xD
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
За любовта няма граници , ако си сигурен в нея и в нейните чувства няма причина да ревнуваш
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън