.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

как да се променя?

Здравейте, хора. Имам един проблем. На 22 години съм, а никога не съм имал сериозна връзка. Всъщност съм се влюбвал само веднъж, не е имало нищо между нас, а момичето ми е добра приятелка, но и към нея вече не изпитвам нищо, освен привързаност. По принцип съм доста емоционална личност, не ми липсва женско внимание, но не мога да се влюбя и изпадам в някаква все по-дълбока депресия. Може би звучи глупаво, дори не знам как да намеря точните думи, с които да се изкажа. Постоянно си повтарям, че всичко е наред, не е нещо ненормално да нямам връзка и да не се вллюбвам, но ми се струва, че нещата не вървят на добре. Дали това, че прекарвам доста време с оная ми приятелка не ми влия по този начин?

Голям фен Аватара на notlike
    Повтаряш си, че всичко е наред, но ти сам знаеш, че не е така. Научи се да обичаш първо себе си, пич, иначе трудно ще те обичат другите
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Ами, пак казвам, че не страдам от липса на женско внимание. Проблемът определено е в моята глава и се чудя как да го разреша

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вземи изчукай някоя без много да му мислиш. Прекалено ти е идеализиран образа в главата и нещо трябва да го срути. Ясно е че няма да си ти, щото си бъзльо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Е човека казва, че не е имал сериозна връзка, не че не е чукал :Д

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами,на 22 ти би трябвало да си достатъчно голям ,за да се досетиш ,че бъдейки до нея нещата малко или много си се отразяват върху теб.Не би трябвало да сядаш и да се отчайваш,само защото не си опитал...Не е ненормално да не се влюбиш,просто явно не е дошла наистина тази,която ще ти завърти главата : )
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Е човека казва, че не е имал сериозна връзка, не че не е чукал :Д
    Макар и да не е предмет на дискусията тук - подразбира се че сам си гали делфина. Нямаше да е толкова мекотелоподобен иначе.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да, влияе ти негативно. Поеби малко, дори костеливи субекти като мен стават хора като правят секс
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Прекарвай време и с други хора, не само с нея.
    И не си давай много зор да се променяш. Нещата се случват, когато най - малко ги очакваш. Пък и нека някоя да те хареса , заради самия теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си