.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Тема: Тъжно...

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Значи искам само да кажа, че не вярвам такава тъга да е истинска. Когато бях на 12 някъде загубих дядо ми, който по стечение на обстоятелствата играеше роля на мой баща. Отгледа ме, него знаех като най-близък. Като малка го обичах повече и от майка ми. Ем ужасно зверски гадно е и човек много преживява подобна загуба, но не тръби наляво надясно и не се обяснява постоянно. Нито търси съчувствие. Дори напротив. Когато на мен ми се случи, хем бях в пубертета, хем никой не разбра освен най-близките ми 2 приятелки. Такива неща ги изживяваш сам. Когато започнеш да тръбиш, все едно търсиш внимание и искаш някой да ти бърше сълзите. Омаловажаваш човека.

Не харесвам такива пикли. Сигурно я боли де, няма да споря, но подобен начин на "изразяване" на болката и е подигравка с баща и. Жалко е.

Аз не зацепвам смисълът от този сайт.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз не зацепвам смисълът от този сайт.
    Смисълът не е лош, но не присъства в едно 80-90 процента от хората е него.

nepowtorima, то и уличните кучета са много и не можеш да помогнеш на всички, ама по тая логика дай да ги подминаваме? (малък пример и може би не точен, но все пак)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си