- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем със съученик
Здравейте!Аз не пиша в този форум често, но сега се нуждая от помощ!Има един съученик,който постоянно ме закача и то нарочно,но знам че не ме харесва(всички ме смятат за зубарката в класа).Незнам какво му става,но преди дори не си говореше с мен,да не казвам че никога не сме си говорили.Моля ви дайте ми съвет какво да правя за да ме остави
И това, че си зубърка означава, че никой не може да те харесва?
Еми просто се забавлява като те дразни. Какъв ти е проблемът?
Кажи му че имаш косми между циците.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За "зубър" пишеш доста неграмотно...
Закачай го и ти.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Как точно те закача?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ако другите ми се подиграват за нещо се чува и неговия смях или коментар,стои на вратата и ме наблюдава за да ми стане неудобно,удря по чина и пита как си,веднъж дори ме погали по косата
не мисля че ме харесва мисля че го прави нарочно
но ме посъветвайте какво да правя с него щото аз не го харесвам
питай го къв му е проблема или го направи за 2 стинки ако те закача
Както вече ти казаха, най-вероятно те харесва, а може и просто да се прави на интересен пред останалите. И в двата случая колкото по-малко внимание му обръщаш, толкова по-добре. Най-накрая ще му омръзне и няма да се закача.
btw: не ти препоръчвам да правиш това, за да си нямаш още по-големи неприятности ама сега се сещам, че в 8ми клас имах един съученик, който точно така се държеше с мен. Веднъж мина и удари с юмрук по чина ми при което станах и му зашлевих един шамар. Не само,че не се повтори, ами и си станахме много добри приятели с него след това![]()
не съм от тези които ще започнат да се карат
тези дни се опитвам да го игнорирам а той сякаш още повече се закача
не знам какво да правя но не го понасям
не съм казала че никой не може да ме харесва,но просто знам че го прави нарочно,то се усеща и за това питам какво да правя с него за да ми се махне от главата