- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъжно...
За бога.. тя парадира със страданието си.
Първо започва да говори как когато баща и починал и го видяла в кафявия ковчег легнала при него. - окей ама тва не е ли показност. Може да си го запази за себе си. После казва как загубила и втория си баща и как майка и ходила на гроба му често, а на баща и веднъж годишно. И изтъква колко много е преживяла и един вид се е изправила на краката си, а после показва цинични знаци и се чувства много горда с целия си измъчен житейски живот.
Добре ама колкото и да си добър и да искаш да помогнеш.. точно на това същество ще ти е адски трудно.
Шруделче и все пак какво ти разказа тя. Добави ли още неща към всичко, което и се е струпало. И според теб дали сега и е олекнало като си и обърнала внимание и дали няма да почне да се самосъжалява и да се тръшка още повече.
Каквото и да направи няма да върне баща си.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Разказа ми доста, но не мисля, че е уместно да казвам.
Само ще кажа, че ме изумява нечовечността на повечето писали. Все едно да окажеш някакъв вид помощ е нещо лошо, или тежко.
Дори и да дразни супер много с начина си на 'скърбене', какво пречи да й се помогне дори да не го прави по този начин, макар че звучи тъпо да учиш някой как да тъжи за близък човек..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.