- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филма ?
Иих, пак почваш да се заяждаш с мен, мамата му стара! Вари го, печи го и все се обръщаме един срещу друг. Бахмааму!
Не съм казвала, че съм бунтарка, ще прощаваш! И също не парадирам с това. Тук нещата бяха насочени в съвсем друга посока, ставаше въпрос за ши*ан филм, по дяволите! И едно е да си бунтар навън сред обществото, друго е да си бунтар по душа. Едното нЕма нищо общо с другото. Тук говорим за второто и отново на различни езици.
Момичето искало да си фотошопва снимките... О, боже! Дай да я изгорим жива, мамата му стара! Че била на 15, това не го разбрах! Именно на 15 бях доста недодялана и се изживявах като ''голяма варварка''. Айде, ти се съвземи, стига си ни тролвал! Обичай ни и нека възтържествува световният мир! Амин!
Едното води до другото, иначе не си никакъв бунтар. Пък и аз съм предимно бунтар по душа. Но и там се искат действия, мисъл, съмнение, бунт и недоволство към външния и вътрешен свят, . А не както го разбирате вие бунтарството едва ли не като инат. Тийнейджърския инат и желанието индивида да се оформи като личност, отхвърляйки образите на родителите си, няма нищо общо с истинското бунтарство.