.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    anonymous708973
    Guest

Онлайн телевизия на немски език

Здравейте
    Търся начин да си упражнявам немския, в частност - искам да си подобря лексиката и произношението. Искам да гледам телевизия онлайн. Намерих някакви видеа в spiegel.de, но ми се иска да мога да гледам новините в реално време.
    Търся помощ с намирането на новини/предавания/филми със субтитри (на немски, естествено).

Повече от фен
    Вчера гледах този филм на немски.Не е лош, става. Разтоварващ.
    http://zamunda.net/details.php?id=300733&hit=1

anonymous708973
    Guest
    Хехе, филмът съм го гледала Не внимавах много обаче, та може пак да го сваля.

Благодаря за ЦеДеЕф-а, ще си го гледам чат-пат.
    Още някой? И по възможност да има субтитри на немски?

За гледане на немски телевизии със субтитри най-добре си сложи една малка сателитна антена на балкона. Нито в интернет, нито на кабелната ще намериш такова разнообразие на немски и австрийски канали като на спътника Astra 19,2. Излъчват се абсолютно всички немски канали и имаш опция да си пускаш немски субтитри към тях. Всички телевизии и радиа са некодирани и напълно безплатни, а освен това повечето ги има и в HD (отново безплатно), ако решиш да си купиш HD приемник, разбира се (100-тина лева).

Чинията не ти трябва да е много голяма - 60-80 см (колкото тази на Булсатком или малко по-голяма), която струва около 30-тина лева. Самата инсталацията няма да трае повече от 15 минути.
    Последно редактирано от princo90 : 10-09-2012 на 18:44

anonymous708973
    Guest
    Аз имам немски канали, но искам да стоя пред компютъра, не пред телевизора

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз имам немски канали, но искам да стоя пред компютъра, не пред телевизора
    Предостатъчно немски телевизии онлайн има тук:
    http://de.wwitv.com/fernsehen/81.htm

Аз ти предлагам да си изтеглиш една програмка Readon TV Movie Radio Player. Много яка, преди няколко месеца и аз търсих някаква онлайн телевизия със същата цел и ми я препоръчаха. Има доста канали, някой са в реално време, други са записи. Аз най-често гледам euronews, KiKa, Deutsche Welle. Ако не ми хареса програмата им, търся други- има голям избор 82 немски и 8 австрийски телевизии, разпределени по категории- comedy, news, sports, business, education и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си