.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)

според вас заслужава ли си ?

здравейтеее
    ситуацията , за която става въпрос е такава : в петък съм канена на рожден ден , но предполагам, че нашите няма да ме пуснат , защото започва късно, а пък на следващия ден съм на друг рожден ден ;D ии мисля да направя така: да им кажа, че ще спя в една приятелка , която те познават, както и родителите й , но съм съобразила , че тя не живее с тях, а сама (следователно няма как да звъннат на техните да ги питат дали съм там, пък и вече доста често съм спала в тях и ми имат доверие) . Аз също не живея с нашите, но те ме контролират , за което нямам нищо против. Таа, въпросът ми е заслужава ли си , защото купонът ще бъде велик , а шансът да ме хванат е минимален , поради причината,че са далеч от мене, както и на приятелката ми
    да правя ли схемата, или ?
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Аз съм лъгала нашите така само веднъж и то не заради купон,а за да остана да спя при приятеля ми (тогава още бяха против) и определено си заслужаваше и не съжалявам..ако няма да се чувстваш зле,няма да им навредиш по някакъв начин и този купон наистина е толкова важен за теб,тогава задействай плана

Град
    хубавото е, че наистина ще спя в тях, защото и тя ще дойде, а тя няма проблем с късното прибиране и техните
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

anonymous708973
    Guest
    Направи си кефа много ясно. :д

щом шанса да те фанат е минимален кфо ти е зор

Град
    мина , заслужаваше си ;д
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Щом няма да те хванат отивай и да не ти пука . А и щом вече живееш сама значи си голяма и сама се справяш с живота и само зимаш решения .
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от miss_cherry Виж мнението
    ако няма да се чувстваш зле,няма да им навредиш по някакъв начин и този купон наистина е толкова важен за теб,тогава задействай плана
    о.О бива съвестен да си, ама прекаленият светец и богу не е драг :Д
    Цитирай Първоначално написано от polssa Виж мнението
    мина , заслужаваше си ;д
    не е като да сме изненадани. ;р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си