- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Една интересна игричка
Без дрешки определено...евентуално с гривни и обеци...
Какво предпочиташ при свирка - да те оставят да си свършиш работата, или да те насочват /ж/ и коя е по-приятна /м/?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ще я оставя да си върши работата, после ще обсъдим свирката
Обичаш ли любовната игра преди секс? Разкажи по-подробно.
Да бе, really? Ми ако не се справя и ти е гадно? Как пък няма да я напътиш...
Да, естествено, че обичам. Даже искам да е по-дълга, дразнеща, възбуждаща... Целувки по цялото тяло, докосване - нежно, страстно .. галене в някакъв момент. Но не прекалено нежно, нито прекалено напористо, ами бавно, отмерено, дразнещо, и да не се налага да казвам кога да започва.. Просто сам да се сети кога е моментът вече да настъпва и да е по-агресивен.. Това включва и докосването "там долу". Много е отблъскващо да се започне с това. Или пък прекалено много да се отложи. Просто искам да е перфектен тайминга и ако може без много приказки.. Просто да ме награби, целува, прегръща, натиска.. да ме дразни най-вече.. След това малко по-хард и по някое време без да ме пита да проникне и такам... Не знам колко по-подробно.. *blush*
Кажи ми за най-некадърния партньор, с когото си бил/а. Какви изцепки направи .. В смисъл на някви смешни неща, които направо нямаш думи как са му хрумнали наум.. :Д Ако нямаш опит с некадърник/чка, сподели най-обикновения си секс с най-неопитния партньор...
Последно редактирано от jghgh : 10-16-2012 на 18:35
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Свърши за няма и 10 минути ( вторият път 15 ), знаеше само мисионерска поза ( 2 пъти го правих с него и го изритах ). Най-голям авто гол си вкара с изцепката " Ами аз не познавам ( не съм е*ал ) жена, която след 10 минутен секс да не се чувства задоволена. Тотално зле ...
Дай определение на израза "дърво в леглото"?
В най-разгорещеният момент си праснах главата в един рафт :Д
Най-краткият ти секс?
Вкъщи.. Чаках баба ми да се прибере от магазина всеки момент и въпреки това решихме да се изчукаме.. Беше за около 2-3 минути в адското бързане /от моя страна/...
Хващали ли са ви родителите да мастурбирате?
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
не, слава богу.
държа си на стария въпрос, но ако може друг потребител да отговори :д
Кажи ми за най-некадърния партньор, с когото си бил/а. Какви изцепки направи .. В смисъл на някви смешни неща, които направо нямаш думи как са му хрумнали наум.. :Д Ако нямаш опит с некадърник/чка, сподели най-обикновения си секс с най-неопитния партньор...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако съм свободна, бих се замислила.
Обвързана-не.
Обичаш ли да правиш френска?
0
Би ли правила секс с мен? Ако си момче go away![]()
Зависи колко е голям ,но лапам и ташаците.
Участвал(А) ли си в оргия?
Не съм още.
Би ли правила секс с мен? Ако си момче go away![]()
Go away-кам се , край..
Смееш ли се ?
Да най-вече на Britzy,dragonlady и DarkTemplar
Кой(Коя) би чукал(А) от фоурма?
Предимно тези двама, които познавам..:Д :Д :Д АКО СЪМ НЕОБВЪРЗАНА!
Любима поза? :Р
Догги стайл![]()
А твойта ?
GTFO
Ами ти ?