.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Спада ми преди половият АКТ.

Здравейте , на 18 години съм и имам сериозна приятелка от 1 месец. Снощи я поканих в нас с идеята да правим секс, тя разбира се се съгласи и дойде. Всичко беше ОК , както си гледахме филм започнахме да се целуваме , постепенно и тактично и свалих дънките и започнах да я събличам. Искам да отбележа че приятелката ми е на 17 години и все още не е правила секс и леко се притесняваше но не всичко свършва до тук , като започнах да я събличам усетих че съм възбуден максимално и ми е твърд на 100 процента , сложих си презерватив и започнахме с любовна игра , целувки , прегръдки , дори и си вкарвах леко пръста за да я разположа и да се отпусне по лесно. И когато усетих че е готова , незнам какво ми стана но леко ми спадна пишока и не беше максимално твърд и се опитах да се отпусна обаче усещах леко притеснение. Опитах се няколко пъти да и го вкарам обаче без резултат , не бях максимално възбуден и неможех да и го вкарам , тя усети че нещо не е наред и започна да ме целува и дори започна да ми прави орална любов но без много много резултат, и така след няколко неуспешни опита се отказах, казах и че съм леко притеснен и уморен и го отложих за другия път , сега съм много притеснен дали и другия път няма да я разочаровам и незнам какво да правя , моля ви ако някой е имал същият проблем нека пише ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо си сложил презерватива преди любовната игра?

Иначе нищо ти няма. Спекъл си. Не го мисли толкова, че ще се притесниш още повече следващия път.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Е, притеснил си се, случва се. Ако тя държи на теб няма да й е проблем, а и едва ли и тя е била спокойна, щом е девствена. Не се притеснявай толкова следващия път и дано мине добре.
    ^^^
    Бургас <3

Разбрахме се тези дни да пробваме отново , момичето много държи на мен и съм сигурен че иска да съм и първият , незнам и аз защо прибързах с презерватива явно направих голяма грешка , мисля за следващия път да я почерпя по 1-2 силни напитки и да пробваме пак , или пък да взема нещо за продължителна ерекция , не съм сигурен все още , не искам да се излагам втори път. Искам да добавя че като ми е оголен и на "Френулум" или там както го наричат усещам леко дразнене при търкане , дали от това може също да е проблема , нямам си никаква идея вече какво става.
    Последно редактирано от fadasa : 10-19-2012 на 07:09

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Само напитките да не са прекалено силни, щото ще бъде мазало ;д. А и мисля, че не си за виагра.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Следващият път просто не се притесняваш.
    Не се е случило кой знае какво, успокой се. Тя държи на теб и надали, заради случилото се ще имате проблеми. Действаш смело и внимателно, и всичко ще е 6.

Благодаря за бързите и точни отговори .

Просто не се притеснявай. Успокой се и не му мисли много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на machoka
    Нищо ти няма и нищо недей да пиеш. Т'ва дето разказваш е напълно нормално, пробвайте пак докато стане и презерватива в последния момент го слагай)

Banned Фен
    Пушите цигари, пиете алкохол, не спите, ядете нездравословна храна, имате тревоги и после питате къде е проблема. Друг въпрос, че за мъжа е от значение това което вижда пред себе си (за ерекцията).

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SoMuchWin Виж мнението
    Пушите цигари, пиете алкохол, не спите, ядете нездравословна храна, имате тревоги и после питате къде е проблема. Друг въпрос, че за мъжа е от значение това което вижда пред себе си (за ерекцията).
    WATCH OUT WE HAVE A BADASS OVER HERE !

Banned Фен
    Лапай чаве!

Повече от фен
    Лапай чаве!
    Звънкай брат. На лс телефонния номер ти давам а ти си дай адреса да намина щом си навитак да ти духат от същия пол .

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollWare Виж мнението
    Звънкай брат. На лс телефонния номер ти давам а ти си дай адреса да намина щом си навитак да ти духат от същия пол .
    http://static.fjcdn.com/pictures/Nig...917_899545.jpg

Повече от фен
    Не я отваря ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си