.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Песента е много забавна и мен лично ме кефи
    Ако беше толкова тъпа колкото я изкарват повечето във форума,нямаше да има 4 милиона харесвания и толкова гледания,но все пак въпрос на вкус.

Повече от фен Аватара на w0rmbg
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_perfect Виж мнението
    Песента е много забавна и мен лично ме кефи
    Ако беше толкова тъпа колкото я изкарват повечето във форума,нямаше да има 4 милиона харесвания и толкова гледания,но все пак въпрос на вкус.
    Заеби кво говорят, песента е мега шит но е супер зарибяваща И точно това я направи хит по целият свят

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от w0rmbg Виж мнението
    хит по целият свят
    Това ми напомни :

"Хитът Gangnam Style на южнокорейския рапър PSY се превърна в световен феномен и според статистиките песента влезе в "Рекордите на Гинес" за най-харесван видеоклип в YouTube с впечатляващите 2.7 милиона харесвания, а междувременно отбеляза 237 милиона ротации, пише The Hollywood Reporter. Песента е също така на едно място от топ 10 в класацията на "Билборд", а преди това застана на върха в чартовете на над 30 държави."

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2..._rekordite_na/

"Част от успеха на Gangnam Style по всяка вероятност се дължи и на мениджъра Скутър Браун, който се грижи и за кариерата на Джъстин Бийбър. Според PSY не е изключено двамата да работят заедно в близко бъдеще. "Наскоро си говорихме по телефона и той ми каза, че е доста добре се справя с танца ми." "

PSY и JB с дует ....

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    PSY и JB с дует ....
    АСФДДФГЙГХСДГОХ
    WTFF??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от w0rmbg Виж мнението
    WTFF??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "PSY и JB с дует .... ",разбира се,едва ли ще се случи.Искрено се надявам.

Psy was invited to teach Britney Spears how to dance Gangnam Style on Ellen Degeneres' talk show, after the pop princess confessed she was a fan on Twitter.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...tyle-star.html

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Psy was invited to teach Britney Spears how to dance Gangnam Style on Ellen Degeneres' talk show, after the pop princess confessed she was a fan on Twitter.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...tyle-star.html

Да, туй го знам! ;D btw трябва и Chuck Norris да научи, инак ще получи ритник със завъртане!
    "Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си