- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой да ми обясни
Много съм малък още и ми е интересно кво означават тия цикли при момичетата и менструации и такива глупости, щото нищо не разбирам от това дори и не знам тия превръзки и тампони за кво си ги слагат и имат ли общо тия неща със секса, настроението и тнт-искам да знам за обща култура, и като имам приятелка, поне да знам, а да не я питам кво е това и тнт
rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
за да не си мокрят гащите си слагат тампони
на рекламите го дават като няква синя течност нз кво точно, може да е вода за уста
ама вие мислите, че майтап си прая сериозно питам, малък съм казах и искам да знам
превръзките имат крила
само това знам
Always wanna play but never wanna loose
И двете се слагат, за да попиват кръвта и другите неща, които се изхвърлят.. Превръзките се поставят на долната част от бельото, а тампоните се поставят във влагалището.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ее, защо така, аз дднес съм добра и се правя,че му вярвам, че не знае![]()
WindScar <3333
нормално е да не знам, щото до ся съм нямал приятелка и не съм се интересувал за подобни неща, но просто искам да науча, все пак съм само на 19 не мога да знам всичко, не е лошо за обща култура
как ти се връзват обаче![]()
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
само на 19, горкото.. ела кака да те цунка :*
WindScar <3333
ааа, не съм прекалила...кажи ми, че ти се струва нормално някъв си дечко да пише такива глупости...малък е за да му обяснят техните или някоя енциклопедия, ма не е малък да спами и пише в някъв форум, където се чудя какво ли разбира, след като едно елементарно нещо не знае...Малък е? Ок, но няма да е тук с 700 мнения, ако беше толкова малък....липса на внимание, и отчаяно ламтене за такова.
До автора: браво дребен, така се привлича внимание...;хх