- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли, че това може да е вярно?
Сериозно?
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Everybody lies. Някой от двамата лъже.
//малко е чийзи, но иначе
защо ти се струва съмнително?
Не ми се струва съмнително, даже искам да му вярвам, но съм привърженик на идеята, че ако една любов е силна, нищо не е в състояние да те "отлепи" от другия човек. Няма да му обърнеш гръб, ще те гложди... Визирам The Boy парт-а.
Че момичетата все не вярват, окейско.
А и пуснах темата за да си докажа, че има мъжка чувствителност .. ранимост. И то такава, каквато дори не предполагаме, че може да има. В тоя чийзи вид, дълбок.. филмов и филмиращ. Не знам как да го обясня :Д
Просто картинката ме покърти, колкото и да е tumblr-ска
Последно редактирано от jghgh : 10-20-2012 на 11:09 Причина: уточнения
Частично - да. Някои части, по-специално момчешките, ми се виждат прекалено сладникави и нереални. Естествено, картинката го 'изисква'.
Погледнато общо обаче - ами, да, предполагам е възможно. Вярвам, че има чувствителни момчета. Тъпото е, че при повечето случаи никой от двамата няма да разбере за другия.
На себе си да докажа чрез вашите отговори :д
И да.. раними сте като деца.
"I can't even look at her without crying.", примерно. Еми, не, специално на мен това ще ми е много трудно да повярвам, че може да е истина. И не мисля, че е нужно да бъде. Погледнато цялостно, както казах, мисля, че има момчета - чувствителни и раними, които изпадат в такива ситуации. Чак до такива степен обаче се съмнявам. Нещата тук се прекалено пресилени, за да се получи тая tumblr-ска картинка и да бъде reblogn-ата от колкото се може повече хора, харесващи подобни работи, които, погледнати в детайлност, изглеждат леко нереалистични.
е, зависи от човека, но като цяло има чувствителни хора и от двата пола
Друг е въпроса ,че ние повече си крием чувствата от другите ,защото и аз ддз ,но пак зависи от самия човек
^ съгласна съм.
Някои крият истинското си ''аз'' дълбоко в себе си.
Страхуващи се да покажат истинската си същност.
Защо да не е вярно,аз съм попадал на подобна ситуация и то от момче,което никога не би си признало ,че го боли и което казва,че момичетата до 25 стават само за секс и понякога да си говориш с тях... Всичко това от дадената картинка му се случи,така че никога не се знае как ще те завърти живота и как ще си поиграе съдбата с чувствата ти,с решенията тя и с "любовта ти" .
Има такива мъже, просто трудно биха си признали. Един приятел винаги се прави на големия мъж, плейбоя, на който не му пука за нищо и нико, сещате се... Веднъж се скара с приятелката си и плака точно като малко дете.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Работата е ясна, просто на всеки самочувствието и егоизмът му стигат до бога, обаче не можеш да прикриеш истинските си чувства.
Самия аз в момента рева цели реки от сълзи заради едно момиче, макар и да си мисля, че като рева, особено заради любов, приличам на обратен.
малко е преиграно, ама сигурно е възможно..
и на мен много ми се иска да го вярвам това
Come on skinny love just last the year...
Има го. Мой бивш още не си е намерил момиче, а се разделихме преди... 5 години ще да са. Когато скъсахме, рева около 3 часа. После звънеше със същия плачлив тон не знам си колко пъти. Може да се е надявал на съжаление, получи го, но и ми падна ужасно в очите. Така и не разбрах откъде такъв драматизъм като сме били деца, за които се е знаело, че вероятно няма да ги бъде до живот заедно. Едно от важните неща е да приемаш разделите като мъж поне донякъде. Важи и за нас, женските.
Естествено, че и те имат чувства, също колкото нас, понякога и повече. Обикновено не го показват заради мъжка гордост и не намирам много лошо в това. Аз не съм момче, но също предпочитам никой да не знае, че нещо ме е разтресло из основи и да си го изживея сама. Така не причиняваш на хората да им е тежко около теб. Когато приятелки имат любовни драми и ми плачат на врата ги изслушвам и утешавам, защото сме близки, но се чувствам като все едно хвърлят камъни по моето настроение. Винаги това приключва с мен, ходеща си натоварена емоционално до н-та степен и с мрачни мисли. Не харесвам да подлагам хората на същото, освен ако наистина нямам невероятна нужда да си го излея.
Като цяло, веднъж видяло ли се е, че няма да има бъдеще и няма още шансове или надежи, за които да си струва да се "унижиш" и да опитваш, предпочитам да откъсна филмарската част и да карам нататък. Такива излияния се харесват от много, защото са драматични и звучат тежко, но истината е, че животът продължава, утре това момче ще срещне още по-добро момиче, а тя ще се хване с някой, който и пасва на нея. Когато се разделяш с някого, има причина. Ако не е сериозна, ще се съберете тъй и тъй. Ако е сериозна, по-добре без прекомерни депресии. 3 дена рев са достатъчни.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мисля,че при някои хора е вярно...При мен се е случвало доста пъти нещо такова.
Във реалния живот това е възможно да се случи само между двама много горделиви индивида. Дотолкова че щом е имало някаква причина да скъсат никой от тях не би си признал първи чувствата и съответно може би би се стигнало до такава ситуация, защо не.
Във всеки друг вариант, ако толкова не могат да се забравят, просто е нужно някой да направи първата крачка.
Ебати темата! о.О
Кво общо има това с пола? И мъж да си, и жена да си, все може да си изпуснеш шанса, ако не го разпознаеш и не действаш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
К'во значи ако не е сериозна? Имаш ли причина да не си с някого, не започваш връзка с него. Ако си се насрал и вече си сбъркал, имаш ли причина, теглиш една майна на другия. Ако нямаш причина, си живеете щастливо скапания живот. Това да тръгнеш с бивш влиза в ТОП5 най-малоумните неща които може да направи човек.
Значи, ако сте се скарали за някоя пълна простотия, избесняли сте и сте казали по-тежки думи, отколкото сте мислили. Тогава до сутринта или макс някой и друг ден, хората се събират. Ако мине прекалено дълго време и аз мисля, че е безсмислено.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
С този клип (изгледай го целия) ти отговарям на въпроса. http://www.youtube.com/watch?v=Uj1AO...ure=plpp_video =-)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.