- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го заговоря?
Здравейте,на 13 съм и искам да попитам как да заговоря момче от по горния клас?Миналата година той разбра по по грешка от момчетата в класа ми които да са ни подслушвали,че го харесвам.Той ми писа в фейсбук че си пада по мен и догодина може да стане нещо,защото лятото го няма и нищо няма да стане.Проблемът е че момчетата му говорят лоши неща за мен,а чувствата ми с времето се засилиха.Едно момче от по-горния клас само му дрънка много гадни неща за мен и това ме вбесява
.Той се опита да общува тази година с мен и аз разбира се отвръщам,но онзи ден неговият приятел ме попита дали още го харесвам той ми каза,че няма смисъл,защото той си е хванал гадже от друго училище,а страшно много си падам по него и искам да го заговоря,но как?
Последно редактирано от plami_2000 : 10-20-2012 на 20:54
Отиди и поговори с него, като забележиш, че е сам. Дръж се естествено и се опитай да разбереш дали си е хванал гадже без да задаваш въпроса директно. Ако е вярно, не се меси. А онзи неговия приятел, за да се опитва постоянно да проваля отношенията ви, може да ти е хвърлил око.![]()
Усмихваш се до ушите и казваш "Здрасти!Как си?"
Щом му имаш фейса пробвай и там да общуваш с него. Отделно в училище като го видиш,поздрави го,питай го как е или просто го заговори за нещо. Приятелите му не ги слушай. Възможно е да си е хванал гадже, но е възможно и да те дразнят. Нарочно да ти казват всякакви неща, които няма да са приятни за теб![]()
Довери се на това, което той ще ти каже, а не негови познати, които очевидно не изпитват особени симпатии към теб. Поздравявай го, стреми се да завързваш разговор с него и да успееш да задържиш разговора за известно време, помоли го да излезете някой път (дори и с приятели за да не ви е толкова конфузно), обясни му, че все още изпитваш чувства към него и че дори смяташ, че чувствата ти са станали по-силни и че искаш да разбереш дали и колко или пък как са се променили те.
Ако има някой въпрос, който те мъчи и се чудиш да го питаш ли... да не го ли питаш?... Просто го питай! Нищо няма да загубиш от това. Имай повече вяра в себе си и просто опитай!![]()
Няма смисъл от лиготии. Отиваш и го заговаряш един ден. Само че това с директното: Харесвам те, обожавам те, не мога без теб, чувствата ми... бла бла бла... няма да стане. Колкото по-женски му говориш, толкова повече ще го объркаш. Говорете си всеки ден, сближи се с него и като мине 1 седмица, ако те чувства достатъчно близка вече можеш да му загатнеш, че много го харесваш, но не и възможно най-директното... ХАРЕСВАМ ТЕ!
Започни от фейсбук и оттам го покани да излезете,ако не е зает наистина с друго момиче.Няма нищо срамно в това ти да поемеш инициативата.Почне ли тактично да се дърпа,значи мераците му са изчезнали или са се прехвърлили върхи друг обект...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Какво по-точно се говори за теб и с какво си ги провокирала, за да постъпят в момента така?
Иначе, просто едно здравей ще свърши работа.
Недей отваря веднага темата и недей да му се хвърляш в обятията. Заговори го, опознайте се. Виж дали наистина е с някоя друга или не, и така нататък. Не съди хората по външния им вид. Този, който изглежда невинен - може да е най-отвратителния човек, който можеш да познаваш.
Като се засичате, винаги го заговаряй и флиртувай с него. Ето една статия как да го заговориш: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B2%D0%BE%D1%80 и как да привлечеш момче от у-щето ти: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B8%D1%89%D0%B5
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Е в едно училище сте... 654454641 начина да го заговориш.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: