.
Отговор в тема
Страница 208 от 473 ПървиПърви ... 108158198204205206207208209210211212218258308 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 176 до 5 200 от общо 11818
    Супер фен Аватара на Chrizz
    Град
    в парка
    мхм...
    радват яко
    Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..

стават , стават..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    обесендомат ?!
    омг ..

не моа си променя подписа, не знам защо
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    холестерола обаче е играл доволно...селски ерген :Д
    Виж сега палячо, страшно много се лъжеш, ако мислиш че ми дреме на к**а, какво мислиш за мен! на мен не ми пука как изглеждам в твоите очи, или в очите на други комплексари, пука ми как изглеждам в очите на хората които уважавам. (От мен запомни, всеки човек е различен в очите на друг)
    Но със това твое поведение до някъде, отблъскваш другите момчета и момичета, на които им пука от хорските мнения, да си качват снимки тук. Искам да ти напиша още нещо и продължавай, да пишеш по мой адрес.
    Преди време, един близък човек който, едно време е бил в парламента
    ми каза така, "човек не тежи килограми а тежи грамове. Най-важно е колко грама мозък имаш в главата си и как го използваш" И много е бил прав.
    И още нещо, може да съм всякакъв но, нямаш си и наидея колко хубави неща имам зад гърба си, които ти дори не можеш да си ги представиш и които ще ги имам за в бъдеще.
    А що се отнася до това, кой е селски ерген, искаш ли да направим следното. Казвам ти една сума (пари) и искам да ги снимаш най-късно до 20-минути
    точно пред монитора, да се вижда и сайта чисто и ясно. Разбира се и аз ще снимам колкото кажеш. Съгласен ли си? да видим кой селяк е по богат.

Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Виж сега палячо, страшно много се лъжеш, ако мислиш че ми дреме на к**а, какво мислиш за мен! на мен не ми пука как изглеждам в твоите очи, или в очите на други комплексари, пука ми как изглеждам в очите на хората които уважавам. (От мен запомни, всеки човек е различен в очите на друг)
    Но със това твое поведение до някъде, отблъскваш другите момчета и момичета, на които им пука от хорските мнения, да си качват снимки тук. Искам да ти напиша още нещо и продължавай, да пишеш по мой адрес.
    ми каза така, "човек не тежи килограми а тежи грамове. Най-важно е колко грама мозък имаш в главата си и как го използваш" И много е бил прав.
    И още нещо, може да съм всякакъв но, нямаш си и наидея колко хубави неща имам зад гърба си, които ти дори не можеш да си ги представиш и които ще ги имам за в бъдеще.
    А що се отнася до това, кой е селски ерген, искаш ли да направим следното. Казвам ти една сума (пари) и искам да ги снимаш най-късно до 20-минути
    точно пред монитора, да се вижда и сайта чисто и ясно. Разбира се и аз ще снимам колкото кажеш. Съгласен ли си? да видим кой селяк е по богат.
    Какво, по дяволите, си просто шибан казват за мен, малка кучко? Ще знаеш, че завършва на върха на моя клас в Уплътнители ВМС, и аз съм бил замесен в множество тайни нападения срещу Ал-Кайда, а аз имам над 300 потвърдени убива. Аз съм обучен в горила война и аз съм най-снайперист в целия въоръжените сили на САЩ. Ти си нищо за мен, но просто друга цел. Аз ще ви изтрие, по дяволите, подобна на която никога не е виждал преди на Земята с точност, марка шибаните си думи. Мислиш ли, че можеш да се измъкнеш с казва, че глупости за мен по интернет? Помислете отново, копеле. Докато си говорим, аз съм се свържете с моята тайна мрежа от шпиони на територията на САЩ и вашия IP се проследи точно сега, така че по-добре да се подготви за бурята, червей. Бурята, която изтрива жалки малко нещо се обадите на вашия живот. Ти си мъртъв, хлапе. Мога да бъда навсякъде, по всяко време, и мога да ви убие в над седем сто начина и това е само с голи ръце. Не само аз съм широко обучени в невъоръжена борба, но аз имам достъп до целия арсенал на морската пехота на САЩ и аз ще го използва в пълна степен, за да избършете нещастен задник от лицето на континента, малко лайно. Ако само би могъл да знае какво нечестиви възмездие малко "умен" коментар за да свалят върху вас, може би щеше да проведе ти език. Но не може, не и сега си плащат цената, проклет идиот. Аз ще лайна ярост върху теб и ще се удавят в него. Ти си мъртъв, хлапе.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ако бях сополив, щях да си изкарам секрета на белия дроб през устата
    n00bs

Голям фен Аватара на SWT
    е не

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto..._2154790_n.jpg

Супер фен Аватара на Perchem
    Цитирай Първоначално написано от CH3OH Виж мнението
    Какво, по дяволите, си просто шибан казват за мен, малка кучко? Ще знаеш, че завършва на върха на моя клас в Уплътнители ВМС, и аз съм бил замесен в множество тайни нападения срещу Ал-Кайда, а аз имам над 300 потвърдени убива. Аз съм обучен в горила война и аз съм най-снайперист в целия въоръжените сили на САЩ. Ти си нищо за мен, но просто друга цел. Аз ще ви изтрие, по дяволите, подобна на която никога не е виждал преди на Земята с точност, марка шибаните си думи. Мислиш ли, че можеш да се измъкнеш с казва, че глупости за мен по интернет? Помислете отново, копеле. Докато си говорим, аз съм се свържете с моята тайна мрежа от шпиони на територията на САЩ и вашия IP се проследи точно сега, така че по-добре да се подготви за бурята, червей. Бурята, която изтрива жалки малко нещо се обадите на вашия живот. Ти си мъртъв, хлапе. Мога да бъда навсякъде, по всяко време, и мога да ви убие в над седем сто начина и това е само с голи ръце. Не само аз съм широко обучени в невъоръжена борба, но аз имам достъп до целия арсенал на морската пехота на САЩ и аз ще го използва в пълна степен, за да избършете нещастен задник от лицето на континента, малко лайно. Ако само би могъл да знае какво нечестиви възмездие малко "умен" коментар за да свалят върху вас, може би щеше да проведе ти език. Но не може, не и сега си плащат цената, проклет идиот. Аз ще лайна ярост върху теб и ще се удавят в него. Ти си мъртъв, хлапе.
    Не ми пука кой сте или къде живеете, можете да разчитате на мен да бъда там
    да ти живот адска края. Аз ще ви постави в толкова шибана болка
    , че тя ще направи Исус, прикован на кръст в пустинята изглежда като шибан назад
    масаж на тропически остров. Не ми пука колко трудно, колко добре можете да
    бият, или колко шибани пушки притежавате, за да се предпазите. Ще шибан в
    къщата си, когато не сте у дома. Ще включите всички светлини в дома си, оставете
    всички течаща вода, отваря вратата на хладилника и не я затвори, и включете си на газ
    печка горелки и нека тях отпадъци газ. Вие ще започнете да подчертава по дяволите
    навън, кръвното ви налягане ще се утрои и ще имате шибан сърдечен удар. ти ще
    отидете в болница за сърдечна операция, и последното нещо, което ще видите, когато сте
    да бъдат поставени под в операционната зала ме кръжи над вас, облечена като лекар.
    Когато се събудиш след операцията, ще се страхуваш за шибания си живот,
    чудех какво съм направил с вас, докато са били оперирани, чудейки се какво тиктака
    бомба със закъснител е в гърдите си, чака да изгасне. Ще се възстанови напълно от сърцето си
    операция. И когато ходиш на входната врата на това болнично заведение, за да се прибера вкъщи, ще ме пресрещнат
    ви с шибаната ми кола от нищото и ще те убия. Аз просто искам да знаеш как
    лесно мога да шибан унищожи своя жалък извинение на един живот, но как Предпочитам да отида
    до голяма шибана дължина, за да се уверите, последните дни са изразходвани по
    живот, дишане дяволите. Твърде шибан късно, за да спаси себе си, но дон "
    притеснява извършване на самоубийство или ... Ще те възкреси и ще ви убият отново
    себе си сте bitchfaced педераст.
    Добре дошли в ада, население: ти
    [b]

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    ба маа му, така е
    тия животни са бахти изродите нещастни
    тва са най-противните кучеподобни.
    това е защото избиват комплекси.. като не могат да го докарат на бой ( ръст/мускули - както искате го разбирайте) го докарват на злоба и перене ...

Banned Мега фен
    а да.. по въпроса със селяните - селяни няма по местоживеене и по финанси,има по манталитет и начин на държание,начин на изказване - абе все такива

Супер фен Аватара на Chrizz
    Град
    в парка

колко комплексиран треа да си, че да пишеш, че ризата ти е Pierre Cardini, и че можеш да извадиш повече пари на момента, само за да покажеш, че си над някой...

скрий се дълбоко, смешен
    Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    СКАНДАЛНО!
    С К А Н Д А Л Н О !
    Краят!
    Теглото като за трима . не го хваща кантарчето, акълът - и там не го хваща кантарчето, че не боравят с такива малки мерни единици.
    Пунктуацията ти е трагична. Дори повече от трагична.

искам да ми снимаш 25 000 индииски рупии и 12 000 севернокорейски вона. Към тях и два купона за хляб от вашия хоремаг! ВЕДНАГА!
    Grumpy old madman

Banned Мега фен
    ааа за пунктуацията ще ме извинявате - и аз не я отразявам понеже пиша с тъпия кирилизатор и тия запетайки,точки и etc. направо ги хвърлям някъде

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/998/5398998S.jpg защо все ние сме пияни, защо все ние сме с такива погледи.. или в случая аз.. защо не можем да имаме една нормална петък вечер.. защо...
    Защото сам така си решил. Ако толкова си мрънкаш за петък вечерта, която втф, какво голямо чудо е, ще си я промениш. Като не ти харесва да ти е такъв зашит погледът, няма да го правиш такъв. Голямо чудо.

http://i49.tinypic.com/nwaeth.jpg

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от magicfairy Виж мнението
    Не че нещо, обожавам моето и не бих я дала на за нищо на света, но ако имахте хъски, мнението ви щеше да бъде малко по-различно.
    http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...19013953_n.jpg
    Имам хъски - iknodatfeel.jpg

П.П. Приличаш ми много на една бивша съученичка - как се казваш?

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...58262288_n.jpg

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Имам хъски - iknodatfeel.jpg

П.П. Приличаш ми много на една бивша съученичка - как се казваш?

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...58262288_n.jpg
    Лол изглежда много странно/смешно в лице =О
    не мога да определя кое по- точно
    дай друга снимка :3

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Защото сам така си решил. Ако толкова си мрънкаш за петък вечерта, която втф, какво голямо чудо е, ще си я промениш. Като не ти харесва да ти е такъв зашит погледът, няма да го правиш такъв. Голямо чудо.

http://i49.tinypic.com/nwaeth.jpg
    тя е момичето
    n00bs

Град
    на стола
    Всъщност за мен няма значение дали е момичето, или не. Впечатление ми напраниха думите. Ама как, що, все така ставало. Айде стига. Аз като съм решила да съм размазана, съм си го решила аз, и не се обяснявам, възмущавам защо все така било ставало. Въпрос на избор е всичко - компанията, заниманията и тнт.

аз пък обичам да съм с такъв "зашит" поглед било то и в неделя

Град
    Niggaland
    това куче да не е със синдром на даун, ебахти погледа

тия дето викат що все така ставало, просто искат хората да си мислят, че излизат всеки петък и са парти анималс, ма истината е, че са скрити депресари
    n00bs

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Bianc0 Виж мнението
    Някви готини работи вляво и тая грозотия вдясно?!
    омг, колко си прав/а. ей сега тичам да режа вени *емовско човенце*

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...21706681_n.jpg - пак грозотия, внимавайте!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    омг, колко си прав/а. ей сега тичам да режа вени *емовско човенце*

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...21706681_n.jpg - пак грозотия, внимавайте!
    абе момиче защо така си замазваш снимките ?

Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    аз пък обичам да съм с такъв "зашит" поглед било то и в неделя
    Това дали обичаш, или не, дали е хубаво, или не, няма значение. Моят е такъв от 08:30, но какво значение има?!
    Втф, все още има хора, които чакат петък и събота, за да 'избухнат', и да разкажат на всички, че са се зашили.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си