- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голи пикли ..
Тая тема е толкова фундаментално осрана...
Welcome to the Jungle...
Ама я се сбийте.![]()
Тъпо,нетъпо, факт е че във Фейсбук, Уинк и къде ли още не можеш да се наситиш на специалитетите на сайтовете "Цици в зародишен период", "Дупе-плосък телевизор" или "Добре че сутиенът на мама е с подплънки, иначе... "Каквото и да се говори по темата, няма да бъде променено нищо, освен ако някоя госпожица не вземе да попадне на темата и не вземе да се вразуми, в което аз силно се съмнявам, но все пак..
Този е някакъв много много мазен фейк на някого от форума, ама пораснах вече и не мога да разпозная чий е . И какво се е закачил за мене![]()
EEEE, SEKSI LEIDE, OP OP OP OPPA GANGNAM STAIL
Тази е по-гнусна от анорексичка, нищо лично ама на 12-13 години...
Исплаши ме бе
От къде ги ровиш тия бисери![]()
Intresting city , nigga
Aw, crap.
Пропуск в сигурността! Не съм нига, за разлика от теб
фъкинг white trash![]()
I am retard , THEN FCK OFF NIGGA![]()
Знаеш ли, че половината ти мнения са спам, да не кажа всичките??? Знаеш ли, че си аут с единия крак?
"Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"
TrollWare:
![]()
Темата и тя е излишна, дори не мисля, че е за правилния раздел.. но тъй като е започната да си кажа мнението..
Едно време нямаше такива неща - разменяхме си миришещи листчета, играехма на криеница, стражари и апаши.. Катерихме се по дърветата..Уговорките ни бяха устни и винаги от предния ден - нямаше телефони/компютри/интернет.. Нямаше YouTube, vbox.. Вкъщи чалга не се слушаше.. Какво да ви кажа - прост народ - проста държава..
![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...