- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против мъжете с косми ...
Ама негейовете как подскочихте като ощипани госпожици. XD
За Kapi90 не знам, но ти определено имаш нещо азиско във външния вид.
Може да не сте гейове (всъщност нищо чудно да сте си нормални), но метросексуалността също не е еротична за 90% от момичетата.
Много зависи как приемаш нещата (в частност външния си вид).
Ако си плувец е съвсем разбираемо. Ако просто се ужасяваш да не ти се е подало косъмче под ръкава, има нещо странно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
азиско имам ?![]()
И с кое ? Не знам как да кача снимка ,но бих го направил ; ) Напълно нормални сме ,просто се поддържаме !! Стига простотии вече !
^ Не ти. За GiveMeLove говорех.
Ти, ако си това на аватара, си изглеждаш нормален.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Подскочихме?
Аз съм си седнал от 1 час насам, просто ми е интересно как така взехте да преценяте хората по външния им вид.. И то кой ги преценя?
Див селянин и бясна тинейджърка?
Айде селянина си повтаря 3 думи непрекъснато, то така или иначе речника е беден.. Интересното стана с бясната тинейджърка, дето ми заговори дори за аргументи?
Какви аргументи бе, маце? На некадърните ти изказвания няма какво да се аргументира..С теб диалогът е като спор с радио-точка - никакъв смисъл..
![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
малко е странно хора на възраст да правят разни експерименти с външният си вид
+1 за Сиси ... поддържаност - добре оформено тяло , хигиена , за космите според мен подмишници , интимни части , корем са достатъчни , лятото може и крака , но ако е наложащо някво ... иначе на ръцете не бих , веждите зависи от човека и лицето , но за оформяне примерно ако има проблем с 1 вежда и т.н ... тряаа има естествен вид според мен както мъжа,така и жената...никоя крайност не е привлекателнаи не се карайте тук ...гейове може и да не сте ,но голяма част са мъжки путки , силни и интересни пред монитора ... това също не им харесва на по-големите момичета , имайте го в предвид
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Хахаа както има едно много хубаво изказване " И сме по-красиви и сме по-добри !!" ;]]
извинявам се , поради незнание относно горната възрастова граница на целевата ти група :Д може има и някой , който не му се занимава с пикли , но тва е друга тема :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
ахахха Хомосексуалисти момче по -добре да не започваме по темата с момичетата![]()
Айде едно мнение от едно пораснало момиче, от доста време вече не "бясна тийнейджърка"?
Не харесвам цялостно обезкосмени мъже. Подмишници, интим - да. Едновеждие и гръб - ако се налага. Ама крака и ръце - тц. Защо? Защото ми изглежда немъжествено. Напълно подкрепям Сиси - самата мисъл за момчето с епилатор в ръка, поглаждащо си умислено бедрото, търсейки пропуснато косъмче - немъжествено, непривлекателно, не секси. Можеш да си поддържан и без изтънени вежди и оскубани ръчички.
Не ме интересува кой плувец, кой спортист, кой с какви кремчета се маже. Въпрос на вкус. А на мен метросексуални момченца с лъщящи крака не са ми по вкуса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На мен също ми изглежда педалско да си махаме мъжете космите , но не ги съдя
имам приятели и доста познати ,които си махат космите на краката и не са по-малко мъже - дори са спортисти
Има много жени и момичета, които харесват обезкосмени мъже
В някои други течи 99% от момичетата писаха ЗА обезкосмяването ..
Мда, впрочем, докато още сме на тази вълна и аз да споделя, че вече не съм "бясна тийнейджърка". Ако си говорим за мнението на жени на 30-40 съм пас, но мама много се смя, когато един бивш искаше да си бръсне краката. Тъй че ме съмнява от възрастния сектор да срещнете повече подкрепа. Даже обратното. Това са нови моди, които се харесват главно баш от "бясни тийнейджърки". В недалечното минало, когато още е имало казарма, епилирани мъже въобще не е имало.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
ко рече ?!
ами да.. говоря ти за аргументи - един от моите беше, че е мъжка черта и по тоя начин ставате женствени.. а твоя ? твоя не го видях ... за радиото - личи си на кой са му некадърни изказванията ... това беше модерно да го кажеш пред 5 години ,но ти го казваш сега, защото колкото и да си напъваш ограниченото мозъче не можеш да измислиш нищо друго... тия наизустени лафчета отдавна хората са ги отписали![]()
Аз си ги предпочитам косматичкиНе ми прави проблем, ако момчето си маха космите по краката де ... но виж по ръцете ми идва някак в повече... Бившия ми си махаше и на двете места, не съм правила някакви изречения или нещо, но просто не ми харесва