.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Излезте, хапнете, разходете се, споделяйте, смейте се, гледайте някой филм.... От време на време ѝ намеквай за намеренията си, нищо брутално, но някоя и друга по-специална усмивка или поглед според мен ще свършат работа. Не бъди срамежлив, нито прекалено самоуверен и надут, просто бъде себе си. Докато си пишете или говорите ѝ напомняй за чувствата си, излизайте с компания. Направи така, че да те забележи. Успех

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Излезте, хапнете, разходете се, споделяйте, смейте се, гледайте някой филм.... От време на време ѝ намеквай за намеренията си, нищо брутално, но някоя и друга по-специална усмивка или поглед според мен ще свършат работа. Не бъди срамежлив, нито прекалено самоуверен и надут, просто бъде себе си. Докато си пишете или говорите ѝ напомняй за чувствата си, излизайте с компания. Направи така, че да те забележи. Успех
    И аз така мисля @ Просто бъди себе си!

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си