- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Рекох да питам нещо..
Става въпрос за брада. Брада - коса.. мисля, че е г/д едно и също и ще дадете няква идея. Въпроса не ми е как да ми се сгъсти брадата, защото и без това е достатъчно гъста.. и понеже ми е писнало толкова много години да се бръсна - реших да си пусна брада. Много рядко се случва да ходя и с един милиметър брада. Винаги съм гладко избръснат, ама гладко, че все едно нямам брада. Да, ама пусти мързел и ей така решение.. та стигнах до почти 3 санта брадица. Обаче тая четина е с различно мислене и си прави каквото иска. Сутрин като стана съм като неква овца в главата.Имам малко гребенче.. реша я.. после пак става къдрава. Мия я по 3-4 пъти на ден стабилно със сапун. Какво да я направя, за да омекне малко и да е по-гладка след като я нареша? По-спретната? Да сменя ли сапуна с шампоан или?
Не искам да я махам или скъсям. Искам да видя докъде може да стигне.
Нещо такова е, ама е по-черна. http://m.netinfo.bg/media/images/15/...tazi-brada.jpg
Та к'во правим сега?
ааа Ирти в козметика и диетии.
сладур.
не знам как да ти помогна![]()
Подходи тогава като към коса - пробвай с балсам или маска(кристали недей,след време косъмът се начупва по доста кофти начин) xDD
Или пък си я изплаквай с чай от коприва.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ползвай шампоан задължително, ако искаш да омекне. Може дори да си купиш детски.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Чая от коприва точно каква му е функцията? А хининовата вода за какво беше? Как да избегна къдренето или няма как да стане?
^Хининовата вода е за по-бърз разстеж.
мислех че няма какво да ме учуди в тоя форум ама явно има... та... първоначално спри със сапуна и започни с шампоан... може и нещо овлажняващо за коса да пробваш (спрейче ?! ).. апф.. странно ми е така.. толкова мн знам за косата ама........ брада
![]()
един бивш поддържаше тая дължина - от магазина някакъв балсам без отмиване и сутрин съвсем малко слагаш по зъбците на гребенчето и решеш...поне той така правеше по мои спомен...
шампоанът не мисля, че ще помогне...все пак брадата по принцип е дооооста по-твърда от косата
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Той шампоана не толкова, че ще помогне, но не е толкова изсушаващ като сапуна ... и вероятно няма да е чак толкова твърда ако я мие с шампоан...
Както ти казаха иначе... може с някакво спрейче или балсамче без отмиване.. да ти я поприглажда поне... Иначе можеш да си правиш маски, да поомекотят малко косъма и да стои по .. ъм... нерошава.. и аз не знам как да се изразя о.О