.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Smile Какво да разбера?

Здравейте аз съм на 16 той е на 15 и сме в един клас даже близо стоим може да се каже ....и така говоря за момчето което ми харесва доста ,забелязах че е срамежлив тоест не би направил първата крачка така че започнах аз и така го заговарям от време на време питам го разни неща той ме слуша и отговаря но не ме гледа в очите докато говорим някой знае ли как да разбера дали е защото съм му неприятна или защото му е неудобно ,иначе в час ме заглежда в очите ,както и аз ,аз съм малко непослушна в час и говоря и когато говоря ме гледа ,но когато го питам нещо избягва да ме гледа...та се чудя какво да си мисля и какво да правя?Как да го накарам да не му е неудобно от мен?Как да стопя леда и разбера дали има интерес към мен или си губя времето?Има и още нещо ония от класа ми завистнички и злобарки ми се присмиват ,как да разбера той на чия страна е ?Дали е споделя мнението им?

Щом е срамецлив, има голяма вероятност именно това да е причината да не те гледа в очите, когато конкретно се обръщаш към него. В никакъв слоучай не го приемай лично! Може да си е такъв по природа..Пък и знаеш, че за възрастта това си е нормално. Опитай се да го предразположиш, да го опознаеш що за човек е и той теб съответно. Говорете си на общи теми- сподели нещо за себе си, после го попитай нещо за него, искай мнението му. Така ще разбере, че е важен за теб и ще започне да се отпуска... Но внимавай да не бъдеш прекалено настъпателна.. Ще ми е интересно да споделиш как се развиват нещата по- нататък

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Съгласен съм с мацката, а и осъществявай някакъв физически контакт с него, това също много предразполага. Потупай го по рамото, хвани го под ръка, удари го на шега ако се майтапи, такива работи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Да истината е че изглежда доста стеснителен ....изглежда загадачен ,но ми харесва когато ме гледа приятно ми е като около мен въпреки ,че той усещам че се притеснява когато е около мен и останем насаме ....значи това че избягва погледа ми не е лошо?Всъщост и гласа му е някак по-тих когато ми говори и е притеснен усещам го Btw заглавието трябваше да е как да разбера?
    Последно редактирано от cremena45 : 10-23-2012 на 15:05

Мега фен Аватара на Chacho
    Не е лошо. Или е притеснителен по принцип, или се притеснява от теб (т.е. те харесва).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Забелязах че с другите момичета от класа не е така срамежлив даже отива закача се ,не изглежда въобще напрегнат или нещо такова както с мен.......

Повече от фен
    Аре вместо да пишеш тука досега да си го заговорила и евентуално поканила да излезете(щом той неще да направи 1вата стъпка).

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Покани го да отидете някъде заедно.

Цитирай Първоначално написано от cremena45 Виж мнението
    Забелязах че с другите момичета от класа не е така срамежлив даже отива закача се ,не изглежда въобще напрегнат или нещо такова както с мен.......
    Значи си харесва теб време е да разчупите леда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си