.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Щом ти го е казала, значи ти е изневерила. Човек не се шегува с такива неща.
    Поговорете, помисли дали можеш да го превъзмогнеш и ако е така се съберете. Ако не можеш-не си губете времето.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Щом ти го е казала, значи ти е изневерила. Човек не се шегува с такива неща.
    На мен пък ми се струва, че може да му го е казала, за да му привлече вниманието от компютъра.
    Забележи, че автора не казва за какво точно са се карали и "драли".
    И аз бих го казала, ако настоявам да дойде да разговаряме, а той серсемина, не може да се отлепи от компа и ми се прави на интересен.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    На мен пък ми се струва, че може да му го е казала, за да му привлече вниманието от компютъра.
    И на мен така ми се струва, което е още по-глупаво и от това да му е изневерила.

Защо не питаш брат си какво е станало? И защо, по дяволите, не излизате заедно? Едно е всеки да си има негова вечер с приятели, съвсем друго е ти да си биеш камшика с приятели, а тя да ходи на дискотека с БРАТ ТИ, щото ти си много зает. И двамата се държите все едно сте съквартиранти, вместо да сте част от двойка - всеки си прави, каквото си иска, няма комуникация, само сеири и побоища. И двамата сте откачени централно.
    Пък аз си мислех, че в моята връзка нещо куца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си