.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1800

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Абе хора, искате татуси заради самият татус ли? Аман.
    Как да ти кажем какво да си татуираш??? Татуса е нещо със значение за теб, не е картинка дето да ти краси бедрото.
    Кажи поне нещо за себе си - хоби, интереси, нещо значимо, тематика поне в която да предложим...
    Имам нещо наум всъщност. Татуса искам да символизира сила, страст, твърд характер и воля. Знам какво не искам да бъде: цвете, йеруглиф, буква, число. Знам, че не искам да бъде цветна. Общо взето искам нещо различно, на което ще се радвам аз. По-нагоре видях някой да има идея за феникс.. ми много хубаво, ама като погледнах в гугъл много хора имат такава татуировка.. Искам нещо рядко!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от portokalka1994 Виж мнението
    Имам нещо наум всъщност. Татуса искам да символизира сила, страст, твърд характер и воля. Знам какво не искам да бъде: цвете, йеруглиф, буква, число. Знам, че не искам да бъде цветна. Общо взето искам нещо различно, на което ще се радвам аз. По-нагоре видях някой да има идея за феникс.. ми много хубаво, ама като погледнах в гугъл много хора имат такава татуировка.. Искам нещо рядко!
    Вече много хора имат каквато и да е татуировка. Моят пъзел като го направих преди 5 години се наложи да го прекопирваме от истински части на пъзел и да си го рисува татуиста в различни размери и шарки и светлосенки, защото в нета нямаше изобщо избор. Бях намерила точно две и не ми харесваха. Сега сигурно има хиляди хора с татус на пъзел. Интернет пространството се развива, всеки се снима вече, а и татуирането стана нещо мащабно. Едва ли има нещо, което никой друг го няма. Освен да речем ЕГН-то хах.

Значи търсим нещо с характеристики: сила, страст, твърд характер и воля.
    Предлагам ти дракон, орел, някоя руна примерно, слънцето и луната в едно цяло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си