- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимната прическа
Абе хора това някаква нова мода ли е, вече доста момичета да не се обезкосмяват отдолу или само да се подстригват леко.Одеве лаф мохабет с френдове и се оказа,че и те са попадали на такива.Пък и на няколко пъти ставам неволен свидетел на разговори между момичета в които обесняват как спрели да се бръснат там.Пък и ся като се замисля е някакво по - еротично като е небръсната.Мнение от вас за новата мода да я наречем така?
Вива канари...!!
ОМГГГГ каква е тази мода не го възприемам просто това нещо. НЕ изглежда хубаво и не е хигиенично какво повече да кажа.
Хаха, да ми дойде такава - ще я пратя в банята с бик-чето..
Ахха грешен сигнал са ти подали
Нямам наблюдение върху "тая нова мода", но ми се струва ужасно... не знам, авторе какво "еротично" виждаш в това...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ееее вие па... То има ли смисъл да легаш с некоя, ако нема нищо отдолу... Не е ли си да и правиш френска и космите да ти се заплитат между зъбите <3
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
На мен една приятелка ми сподели наскоро, че гаджето и и е казало да спре да си маха окосмяването.![]()
Аз съм по стара мода... Просто няма да имам самочувствие да правя секс иначе... :Д
Много си зависи от интимната прическа. Има и много стилни.
Бих се радвал да попадна на някоя дето си е написала буквичка с окосмението ^^
Зависи от много неща...
1вото на всяко момиче по различен начин и седи...
2ро има различни прически
Бил съм с момиче, което е имало интимна прическа и ми допадна ...
Аз не съм се бръснала там и не знам дали ще го направя някога.На мен ми допада пък и съм чела,че там окосмяването спирало микробите.
я сподели ;д
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
най-добре гладко или бразилска лентичка ако отива ...тъничка ... на някои им отива ,на други не ... случвало ми се е русо момиче с бразилска лентичка , която беше светло-кестенява-руса ... страшно много ми хареса ... така че , до пубис си е :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Еми, да, ако гащите ти са някви като на баба ти, дето с тях парашут може да се направи.