.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

400-800 ? Ти къща на 3 етажа ли ще си наемаш? Ученици студенти обикновено си вземат стаи, в които са по двама в стая и тук (Варна) това им излиза малко над 100 лв, а Варна е градът с най-скъпи недвижими имоти в България. Изобщо не вървят по 400-800 лв квартирите, не си се разтърсила. А на въпроса дали ваш'те са съласни - а какво очакваш - мама да ти готви до 45годишен като станеш? Много по-добре е от рано да свикнеш сам, да се справяш сам, порастването става по-бързо и по-сигурно. Живея сама в друг град от 13годишна, не съм умряла. На 18-19 когато другите учат университет в друг град виждат за пръв път свобода и я превръщат в свободия, за мен ограничения никога не е имало, затова не съм стигала до извращения. На майка ми и е било тъжно, че не съм постоянно около нея, както и на мен щеше да ми е по-лесно, но това трябва да ме спре ли? В моя град нямаше толкова престижно училище както това, което завърших. Мога много да говоря по тоя въпрос, но съм с две ръце и два крака ЗА ако имаш възможност да учиш в чужд град и в гимназията, да го направиш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    А на въпроса дали ваш'те са съласни - а какво очакваш - мама да ти готви до 45годишен като станеш? .
    Питах, защото изглежда доста неориентирана и според мен си има някаква амбиция, но изобщо не е питала родителите си какво те мислят по въпроса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си