.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Стига да не е неква гора, става. Който твърди че ще върне небръснато момиче е еб*ти претенциозната прицеса.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз не съм се бръснала там и не знам дали ще го направя някога.На мен ми допада пък и съм чела,че там окосмяването спирало микробите.
    :O ;xx

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Alchemist Виж мнението
    Стига да не е неква гора, става. Който твърди че ще върне небръснато момиче е еб*ти претенциозната прицеса.
    това не е нищо.. имам един познат,който каза цитирам: ''ако има дори и едно косъмче ще и се изплюя в лицето и да си ходи при някой др ''

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Е, да бе... Ами то като ги чакаш да поникнат за кола маска или да ги минаваш с епилатора си има. Не е като да ги бръснеш всеки ден. Стават гадни от бръсненето, не съм привърженик. Ако като ги скубиш, хем са меки, хем и кожата е хубава

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ОМГГГГ каква е тази мода не го възприемам просто това нещо. НЕ изглежда хубаво и не е хигиенично какво повече да кажа.
    Тва пък като го чуя за хигиената и...Мърлата си остава мърла ако ще и с горелка да се е обезкосмявала отдолу.Космите и хигиената нямат нищо общо.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Абе хора това някаква нова мода ли е, вече доста момичета да не се обезкосмяват отдолу или само да се подстригват леко.Одеве лаф мохабет с френдове и се оказа,че и те са попадали на такива.Пък и на няколко пъти ставам неволен свидетел на разговори между момичета в които обесняват как спрели да се бръснат там.Пък и ся като се замисля е някакво по - еротично като е небръсната.Мнение от вас за новата мода да я наречем така?
    надявам се нещо да си се объркал, защото не е хигиенично и на мен лично въобще не ми допада ,,новата,, мода, предпочитам да си карам по старата мода..

Talking

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Ееее вие па... То има ли смисъл да легаш с некоя, ако нема нищо отдолу... Не е ли си да и правиш френска и космите да ти се заплитат между зъбите <3
    (rofl) (rofl)

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз не съм се бръснала там и не знам дали ще го направя някога.На мен ми допада пък и съм чела,че там окосмяването спирало микробите.

ако го правиш с презерватив и се миеш редовно едва ли ще имаш проблеми с микробите вироси или хив

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Еми, да, ако гащите ти са някви като на баба ти, дето с тях парашут може да се направи.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Абе зависи, като цяло не ми пречи особено, стига да не е неква гора, както каза един пич по-горе...а самите прически 90% изглеждат супер нелепо... :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си