- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Ного лошо ѝ каза.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Естествено, че мнението ми ще е ''1/10'' и ''неуместно''. Нали е истина... а всички знаем, че истината боли.
Както видяхте, спрях да пиша. Не знам с какво провокирах такова внимание. Нали всички в крайна сметка даваме мнение. Впрочем, аз стоя твърдо зад моето.
ahhahhahhahahhahhahaha
наркотици или душевни проблеми ?
n00bs
неуместно е защото нейното мнение не беше сериозно ---> не се държи като курвентия ---> няма смисъл от твоето мнение.. по просто не знам как да ти го обясня
edit: истината боли.. след като не се отнася към мен не виждам как може да ме заболи или как точно за това бих си написала коментара...
Та никой не те кара, да се отричаш това, в което вярваш и от това, зад което стоиш. Ние , или по-скоро аз ти заявих, че това , което бях написала, опредеено не беше наистина с цел да го провокирам да извършим сексуални деяния.
От друга страна пък, знаеш ли че няма нищо лошо в това една жена , а и един човек като цяло да знае какво иска. Мислиш ли, че има нещо лошо в това, човек да иска да прави секс с друг човек? Аз не мисля, това е нещо съвсем естествено? Едновременно една жена може да бъде преуспяла в своята работа и да иска да бъде задоволена сексуално. За Бога, живеем в 21ви век, защо да няма секс за 1 вечер? Или за 2-3? В крайна сметка всеки си преценя, а това определено не те прави лека жена, а жена, която знае как да получи каквото иска. Още, по-малко я прави курва, защото не взима заплащане за това.
WindScar <3333
^ всъщност значението на думата к не винаги се тълкува като секс за пари,но това е друг въпрос... оставям ви да си спорите щото имам за учене![]()
Курва буквално означава това.
WindScar <3333
Всички сме изискани дами от САЩ в периода 1920 година.
I am such a whore.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...81606134_n.jpg
''Така те мълвяха в пространството чудно, a народът спеше, спеше непробудно...''
Обяснявайте ми на мен, че не е курвенско да се предлагаш, било то и ''ЛИГАВЕНЕ''. Ich habe keine Probleme. Душицо златна ненагледна, като гледаш словата, които редя, приличам ли ти на зависима от нечие мнение или на нееманципирана? Едно е да мислиш и да защитаваш дадена теза, друго е да показваш селянията си и курвенското си поведение, особено във виртуалния свят. Правете секс, оргии, мен това слабо ме интересува, но през пост да показваш поведение на продажница си е меко казано грозно.
"Веднага след като те спят, сън и промърмори странно стая ..."
Каже "аз" и "kurvensko да се лигави. Аз не пътни проблеми. Уважаеми душата злато или зависи от друго лице redy neemantsipirana тази дума? Да мислят и защитават тезата, особено във виртуалния свят на селото и наистина изглежда kurvenskoto остана. Те показват поведение, секс оргия, по-малко процедури, но това място е малко грозно.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
WindScar <3333
аз съм и сводника на Паф
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Природни, човешки mnenieto E цепка д'' 1/10'' и'' неуместно.'' E присъствието на истината ... и всички знаем, istinata човешката болка.
Vidyahte мине, да spryah Pisz. Не банери с kakvo такова внимание provokirah. ВСИЧКИ присъствие в изключително ума davame мен. Въпреки това, Ал tvrdo стои чиста.