.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Супер фен Аватара на weheartiit
    Честит рожден ден и от мен,дано си си изкарала хубаво!
    Xriis .. -като гледам вие сте бая напред.Ние миналата седмица взехме числата,времето,часовника, умички и възвратните глаголи.Ама като гледам вие вече на местоимения сте ;о http://www.prosveta.bg/?go=_common&p...2133&width=193 - по-този учебник ли сте ? Ние сме с този и ще сменим още 2 мисля.
    А и бях те питала преди в темата,но ти не ми отговори дали познаваш Мина Маркова и дали сте в един клас. ^^

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Честит рожден ден и от мен,дано си си изкарала хубаво!
    Xriis .. -като гледам вие сте бая напред.Ние миналата седмица взехме числата,времето,часовника, умички и възвратните глаголи.Ама като гледам вие вече на местоимения сте ;о http://www.prosveta.bg/?go=_common&p...2133&width=193 - по-този учебник ли сте ? Ние сме с този и ще сменим още 2 мисля.
    А и бях те питала преди в темата,но ти не ми отговори дали познаваш Мина Маркова и дали сте в един клас. ^^
    Не сме по този учебник. На "suenа" ("n" с вълничка) сме. Не е български. Тъй или иначе ние учим предимно граматика и не ползваме учебника. Учим по "черната" граматика (ако сте я чували). Засега сме взели азбука,ударения,дифтонги/трифтонги,съществително(ро д,число),прилагателно(+ степени за сравнение),числителни имена, определителен/неопределителен член,часовник и местоименията (горе + въпростителните(Que,Quien..) + доста думички. Взели сме само сегашно време - доста глаголи , наблягаме сериозно на тях. И това .. Имам чувството, че сме доста назад ..
    И не не сме.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Не сме по този учебник. На "suenа" ("n" с вълничка) сме. Не е български. Тъй или иначе ние учим предимно граматика и не ползваме учебника. Учим по "черната" граматика (ако сте я чували). Засега сме взели азбука,ударения,дифтонги/трифтонги,съществително(ро д,число),прилагателно(+ степени за сравнение),числителни имена, определителен/неопределителен член,часовник и местоименията (горе + въпростителните(Que,Quien..) + доста думички. Взели сме само сегашно време - доста глаголи , наблягаме сериозно на тях. И това .. Имам чувството, че сме доста назад ..
    И не не сме.
    Не знам ако вие сте назад ние къде сме .. ;д Пък и е минал почти месец и половина и това което сте взели вие според мен е доста напред
    А вие само един учебник ли ще ползвате или ще ги сменяте ?
    съжалявам,че те подлагам на разпит,но ми е интересно ;д

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Не знам ако вие сте назад ние къде сме .. ;д Пък и е минал почти месец и половина и това което сте взели вие според мен е доста напред
    А вие само един учебник ли ще ползвате или ще ги сменяте ?
    съжалявам,че те подлагам на разпит,но ми е интересно ;д
    Ние вече взехме относителните местоимения, правенето на сег.време (в момента на говорене) и най-простата конструкция за бъдеще време. Скоро май ще взимаме някакви заповедни , не знам.
    Иначе май ще сме с този учебник. Няма да го сменяме. Най-много още един. Както казах, учим от граматиката, а учебника даже не го и носим

*Да се похваля ^^ , вече съм с 3-та тетрадка за домашно *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си