.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Щом не искаш да си разваляте приятелството, недей да правиш нищо.

Цитирай Първоначално написано от trololobg Виж мнението
    с приятеля и сме в горе - долу добри отношения, от които имам някаква полза и не искам да се развалят.
    И как така искаш от приятелството ви полза? О.о

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    Щом не искаш да си разваляте приятелството, недей да правиш нищо.

И как така искаш от приятелството ви полза? О.о
    И на мен това ми стана много интересно,но нали знаеш в днешно време - приятелството върви ръка за ръка с изгодата от него.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Първо:
    Щом не чувстваш нищо към настоящата си приятелка - защо още си с нея. Щом не е за теб - продължаваш напред. Но си е глупаво да си във връзка, само за да не останеш сам.
    Второ:
    Другото момиче също не ми изглежда от най - свестните и правилните. Замисли се. На теб би ли ти било хубаво да си във връзка с момиче, да я обичаш, а тя зад гърба ти да се сваля с други? Ако искаш да си с такова момиче - давай. Обаче съм сигурна, че докато изградиш едно минимално доверие, ще измине време, защото самия ти знаеш какви ги върши тя.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Първо:
    Щом не чувстваш нищо към настоящата си приятелка - защо още си с нея. Щом не е за теб - продължаваш напред. Но си е глупаво да си във връзка, само за да не останеш сам.
    Второ:
    Другото момиче също не ми изглежда от най - свестните и правилните. Замисли се. На теб би ли ти било хубаво да си във връзка с момиче, да я обичаш, а тя зад гърба ти да се сваля с други? Ако искаш да си с такова момиче - давай. Обаче съм сигурна, че докато изградиш едно минимално доверие, ще измине време, защото самия ти знаеш какви ги върши тя.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си