- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя !Помощ!
Ами... аз съм момиче .Харесвам едно момче от моя клас и сме приятели,но една вечер докато се прибирах с една съученичка тя ми каза ,че и тя го харесва .Тя не знае ,че го харесвам ,но знае че харесвам някого и не спира да ме пита !Не искам да си разваляме приятелството ,но и искам да излизам с момчето .Помощ! Какво да правя?
А момчето въобще има ли интерес към някоя от вас?
И спря да се върти за миг земята..
Важно е какво мисли и момчето. Както попита xoxi, той има ли някакъв инетерес към някоя от вас ?
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
По мое мнение покани момчето възможно най-дискретно, изкарайте си добре без приятелката ти да разбере и ако видиш, че между теб и него се е получило с времето нещо, отиди при приятелката си, разкажи и как стоят нещата, а тя ако иска да го приеме, ако не, не заслужава приятелството ви.![]()
Последно редактирано от avgo01 : 10-27-2012 на 11:50
Не си струва да си разваляш приятелството заради някво момче. А изобщо той харесва ли някоя от вас?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На една от двете сърцето ще и бъде разбито - няма как... Според мен се усеща по действията и жестовете коя харесва той. Смятам че трябва да се виждате с момчето, а ако приятелката ти е истинска приятелка то не би трябвало да има проблем с това при положение че вижда, че той няма интерес към нея. При мен май се получава същата ситуация, но съм в ролята на момчето и затова директно ти казвам - давай не се страхувайНяма място за сърдити и както казах приятелката ти трябва да те разбере.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Егати филма! Питай момчето кво мисли, а колкото до другото момиче ако ти се сърди- не си заслужава да се водиш с нея.
Автора да отговори. А момчето дали въобще ви харесва ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Тя ,ако знаеше дали момчето харесва някоя от тях картината щеше да й е ясна и нямаше изобщо да пише тука..
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Х..мммм да работата е там , че не зная дали той изобщо харесва някоя от нас ,защото ако той я харесва аз няма да се бъркам мисля че и тя няма да се бърка ,но не искам да го питам зад гърба й а ако не си пада по мен няма нужда да й казвам а тя не спира да ме пита и аз само я лъжа .Преди време и бях казала ,че е от нашия клас(преди да ми каже че тя го харесва) и сега изрежда момчетата, а аз се чудя каква лъжа да скалъпя.
Х..мммм да работата е там , че не зная дали той изобщо харесва някоя от нас ,защото ако той я харесва аз няма да се бъркам мисля че и тя няма да се бърка ,но не искам да го питам зад гърба й а ако не си пада по мен няма нужда да й казвам а тя не спира да ме пита и аз само я лъжа .Преди време и бях казала ,че е от нашия клас(преди да ми каже че тя го харесва) и сега изрежда момчетата, а аз се чудя каква лъжа да скалъпя.Между другото съм почти на 14г. и той.
Последно редактирано от atou : 10-29-2012 на 18:05
Моля ви пишете какво мислите и как бихте постъпили няма да се карам или сърдя на коментари(както правят някои други) но наистина се чудя какво да правя да и кажа и да го питам или да не и кажа и да го питам да и кажа и да не го питам или нещо друго ?????Вече много ми тежи само за това мисля!