.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    малък?..малък...колко да е малък??

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    малък?..малък...колко да е малък??
    Набор 99 явно.
    *повдиг* *повръщ*

Не бих ходила с по-малък. Познавам едно момче, което има мераци, изглежда по-голям и от мен, но преди всичко останало ме отблъсква факта, че е по-малък, пък дори и само по лична карта да е. Его ли е, предразсъдък ли е, ама не мога да го преживея.
    Пък и някакси в моята глава възраст=опит и не, не значи, че бих ходила с 15 години по-голям от мен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Набор 99 явно.
    *повдиг* *повръщ*

Не бих ходила с по-малък. Познавам едно момче, което има мераци, изглежда по-голям и от мен, но преди всичко останало ме отблъсква факта, че е по-малък, пък дори и само по лична карта да е. Его ли е, предразсъдък ли е, ама не мога да го преживея.
    Пък и някакси в моята глава възраст=опит и не, не значи, че бих ходила с 15 години по-голям от мен.
    Мразя те
    В Македония ,ако искаш да знаеш преди е било прието жената да е с 15 години по дърта
    Да ви имам и ,,самата мисъл,,

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Набор 99 явно.
    *повдиг* *повръщ*

Баш същото и при мен.
    Нямам нищо против по-малките, но аз с тях не мога да излизам. Може да е страшно опитен, секси, мъжествен, ау, но ако е по-малък просто няма да мога да спя с него. Гадно е, тъпо е, абсурдно е, но така се чувствам.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си